GenelSosyal MedyaWhatsApp

WhatsApp Sesli Mesaj Sevenler İçin Yeni Bir Özelliğe Kavuşuyor


Sık sık WhatsApp durum paylaşımı yapanlara iyi haber. WhatsApp durumlarda artık sesli mesaj paylaşımı yapılabilecek.

WhatsApp kullanıcıların uygulama ile daha fazla zaman geçirmesi için yeni düzenlemeler yapmayı sürdürüyor. Özellikle durum paylaşımları kullanıcılar arasında fazlasıyla popüler. Mevcut uygulamada kullanıcılar herhangi bir metin, video ya da fotoğrafı durumlarında paylaşabilmekte. Yeni bir güncelleme ile birlikte WhatsApp uygulamasında sesli mesaj paylaşımı da yine durum üzerinde yapılabilecek.

WhatsApp Sesli Mesaj Durum Paylaşımı Yapılabilecek

Anlık mesajlaşma programlarında sesli iletişim kurmayı sevenlere yönelik WhatsApp‘ın son beta sürümünde ilginç bir yenilik fark edildi. Yenilik şu test aşamasında, ancak yakında uygulamanın kararlı yapısında yer alabilir.

WABetaInfo portalına göre, Sesli Durum Güncellemeleri adı verilen bir özellik, kullanıcıların durumlarını kişilerle sesli not biçiminde paylaşmalarına olanak tanıyacak. İlgili seçenek, fotoğraf ve metin mesajları yayınlamak için mevcut araçları tamamlayacaktır.

Elde edilen bir ekran görüntüsü, ekranın alt kısmında, üzerine tıklayarak durumunuz için bir ses kaydı oluşturabileceğiniz bir mikrofon simgesi gösteriyor. Ses süresinin 30 saniyeyi geçmeyeceği bildirildi. Yine uygulamanın mevcut sürümünde videoların paylaşım süreleri de 30 saniyeyi geçmiyor. Mesajlarda olduğu gibi, sesli durum mesajları da uçtan uca şifrelenecek. Yeni özelliğin WhatsaApp’ın kararlı sürümünde yeniliğin tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağı şu an için bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu