Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Asus Zenfone Mini Geliyor! Adı Mini ama Özellikler Pekte Mini Değil

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Asus Zenfone Mini pazara sunulmaya hazırlanıyor. Adı mini gibi olsa da görünen o ki cep herkülü geliyor.

Akıllı telefon pazarında hatırlayacaksınız bundan yüz yıl kadar önce “compact” “mini” vb i,simde telefonlar vardı. Bu telefonlar neredeyse amiral gemisi modellerin özelliklerini taşırlar ama daha küçük ekranları ile farklı kullanıcılara da hitap etmekteydiler. Önce Samsung daha sonra da Sony bu pazardan çekildi. Bugün ise sürpriz bir marka bu ismi yeniden bizlere sunacak gibi görünüyor. Tayvanlı üretici Asus’a yakın kaynaklar tarafından sızan bilgilere göre kısa bir süre içinde Asus Zenfone Mini adı altında yeni bir telefon ile karşılaşabiliriz.

Bu telefonun yonga setinin Snapdragon 870 olacağı da yine gelen bilgiler arasında. Zira Asus‘un Zenfone 8 serisinde Snapdragon 888 yonga seti kullanılacak ve Asus’un mini modelinde bir alt segment yonga setini kullanacağı bekleniyor. Kamera tarafında ise aynen Zenfone serisinde olduğu gibi arka kameranın öne dönebilen yapısının korunacağı da gelen bilgiler arasında.

Asus’un yeni telefonu birkaç ay içinde pazara sunacağı bahsedilirken bu telefona ülkemiz kullanıcılarının ulaşması ise pek mümkün değil. Zira görünen o ki; Asus Türkiye pazarında mobil tarafı kapatmış durumda. Böylesine başarılı olan bir markanın ve ROG Phone gibi bir silahı olan Asus’un Türk kullanıcılar gözündeki yeri bambaşka. Bakalım Tayvanlı üretici yeni nesil Zenfone ve ROG serisini bizlere sunacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu