Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find N için Tarih Verildi! Katlanabilirin Kralı Geliyor!

OPPO’nun katlanabilir telefonu OPPO Find N için tarih verildi. Özellikleri ve tasarımı ile dikkat çekecek olan bu telefon çok konuşulur.

OPPO bugün, gelecek için teknolojik gelişmeleri açıklayacağı etkinlik için tarih verdi. OPPO INNO Day 2021 adındaki bu etkinlik 14 Aralık – 15 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek. Yeni teknolojilerini tanıtacak olan Çinli teknoloji devi, bu etkinlikte bizlere OPPO Find N modelini de gösterecek.

Çin’de şirket, yazar Jules Verne’in “Denizler Altında Yirmi Bin Fersah” anlamına gelen Fransız klasik bilim kurgu macera romanı “Vingt mille lieues sous les mers” adlı bir davetiye gönderiyor. OPPO Innoworld ziyaretçileri, özelleştirilmiş avatarları kullanarak lansmana uzaktan katılabilecek. Ayrıca tüm sanal sergi salonlarını ziyaret edebilecek. Geçen yıl Inno Day’de şirket , OPPO X 2021 katlanabilir konsept telefonu, AR Glass 2021 ve CybeReal AR uygulamasını tanıtmıştı. Ancak bu ürünler hala faaliyete geçirilmedi.

En son söylentilere göre bu yıl piyasaya sürülecek amiral gemisi ürün, OPPO Find N olarak adlandırılacağı söylenen katlanabilir bir telefon olacak. Bu katlanabilir telefonun 120Hz yenileme hızına sahip 8 inç dahili katlanır ekrana ve 6,5 inç 60Hz harici ekrana sahip olacağı söyleniyor.

OPPO Find N

Fiyatı normal seviyede tutmak için Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak olan telefonda OPPO’nun kendi geliştirdiği bir görüntüleme çipi ve yeni görüntüleme teknolojileri bulunacak. Katlanabilir telefonda IMX766 sensörlü 50MP ana arka kamera, IMX481 sensörlü 16MP kamera, matrix tasarımlı Samsung S5K3M5 sensörlü 13MP kamera ve 32MP ön kamera olacağı söyleniyor.

Fiyat açısından muhtemelen rakipleri gibi 1.500 dolar fiyat bandı tercih edilecek. Tasarım ve özellikleri ile ön plana çıkacak olan bu telefon muhtemelen ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. 2022’nin ilk çeyreğinde Türkiye pazarında da satılacağını düşündüğümüz katlanabilir telefon bakalım Samsung’un katlanabilirleri ile rekabet edebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu