Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

İşte Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro arasındaki tasarımsal farklılıklar!

16 Ekim tarihinde resmi duyuruları gerçekleşecek Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro mobil dünyasında gündemde yer edinmeye devam ediyor. Son olarak her iki telefonun ekran panellerine ait görüntüler internete servis edildi. Bu görüntüler sonrası Mate 20 modeller arasında belirgin farklar olacağı ortaya çıktı.

Mate 20 ve Mate 20 Pro
Mate 20 ve Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro tasarım farklılıkları

Mate 10 ve Mate 10 Pro görünüm noktasında önemli farklara sahipti, fakat görüntülere bakılırsa Mate 20 modellerde bu farklılık daha belirgin olacak. Öncelikle Mate 20’den başlayalım. Bir süredir bazı telefonlarda karşımıza çıkan su damlası şeklindeki çentik Mate 20’nin belirgin noktalarından biri olacak. Ekran / kasa oranı ciddi anlamda geliştirilen telefonda üçlü arka kamera göreceğiz. Bu kameralar alt alta sıralanmış halde karşımıza çıkıyor. Üçlü kamera düzeninin hemen altında parmak izi tarayıcısı, yanında ise çift tonlu LED flaş göze çarpıyor.

Mate 20
Mate 20

Huawei Mate 20 Pro ilgin bir kamera dizilimiyle geliyor

Gelelim Pro modele. Huawei’in buradaki üçlü kamera dizilimi bir hayli enteresan. Sızan görüntülerden anladığımız kadarıyla LED flaşla birlikte oluşturulan kare düzen kullanıcıların pek hoşuna gitmiş değil.

Mate 20 Pro
Mate 20 Pro

Ön bölümde ekran ya da üzerindeki koruyucu cam, kavisli bir yapı oluşturmuş durumda. Mate 20 Pro’da P20 modellere nazaran daha geniş bir çentik yer alıyor. Bu gelişme Huawei’in telefonda gelişmiş bir 3D yüz tanıma sistemi kullanacağı ihtimalini güçlendiriyor. Sızan render görüntülerde parmak izi tarayıcısına rastlamıyoruz, ancak nihai tasarımda arkada olacağı gelen bilgiler arasında.

Huawei Mate 20 serisi telefonların tasarımları hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu