Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Redmi Note 12 Serisi Onay Aldı! İşte Tanıtım Tarihi

Redmi Note 12 serisi Çin’de 3C sertifikası aldı. Bu gelişme telefonun şarj gücünü ortaya koyarken, tanıtım tarihi yaklaşıyor.

Xiaomi, kasım ya da aralık ayında amiral gemisi Xiaomi 13 serisini duyuracak. Ancak öncesinde orta segmetin popüler serilerinden Redmi Note ailesi görünüşe bakılırsa yenilenecek. Redmi Note 12 serisi bir süreden beridir haberlerimize konu olmakta. Seride bir model son olarak Çin’de 3C sertifikası alırken onaylandı. Bu gelişme hem telefonun şarj gücünü hem de tanıtım tarihinin yaklaştığını ortaya koyuyor.

22101316C model numarasına sahip bir Redmi telefon 3C sertifikasına göre 67W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Bu telefonun Redmi Note12 Pro olduğu tahmin ediliyor. Serinin tepesine yerleştirilecek Note 12 Pro+’ta ise 120 watt hızlı şarj desteğinin sürmesi bekleniyor.

Redmi Note 12

Note 12 Pro’dan devam edecek olursak, markanın hem bu modelde hem de Note 12 Pro+’ta Dimensity 1300 işlemci birimini kullanacağı ve 50 megapiksel ana kameraya geçiş yapacağı konuşuluyor. Yine serinin başlangıç modelinde de 50 megapiksel çözünürlüğünde kameraya yer verilecek. 8 megapiksel utlra geniş açılı ve makro kameralar yerini koruyacak.

Redmi Note 12 Serisi Yaklaşıyor

Son gelişmeler telefon serisinin ekim ayı içerisinde tanıtılabileceğini gösteriyor. Redmi Note 11 serisinin de geçen yıl ekim ayında çıkış yaptığını hatırlayalım. Öte yandan telefonların tümü Android 12 tabanlı MIUI 13 sürümüyle çıkacak. AMOLED ekran ve stereo hoparlör yine Note 12 serisinin öne çıkan özellikleri olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu