AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTabletTeknoloji

Lenovo Snapdragon ile Ejderha Gibi Tablet Üretiyor!

Başarılı laptop üreticisi Çinli teknoloji devi Lenovo, Snapdragon gücüyle donatılmış bir tabletle 2021’e damga vuracak. İşte detaylar…

Lenovo akıllı telefon konusunda pek başarılı olmasa da, özellikle laptop ve tabletler konusunda iyi iş çıkaran bir firma. Bu kez oldukça karizmatik görüntülü ve dolu dolu özelliklerle donatılmış bir tablet geliyor. Lenovo ile Snapdragon işbirliğinin güzel bir ürünü olarak karşımıza çıkacak.

Lenovo dizüstü bilgisayar birimi sorumlusu Lin Lin, Weibo’da Qualcomm donanım platformunda yeni tabletin künyesini yayımladı. Yakında bütün detaylarının ortaya çıkması bekleniyor.

Resim, gadget’ın işletim sistemi ayarları bölümünün ekran görüntüsünü gösteriyor. Cihazın temel özelliklerini ortaya çıkarıyor. Özellikle Snapdragon 870 işlemcisinin kullanılacağı belirtiliyor. Bu ürün, 3.2 GHz’e kadar saat hızına sahip sekiz Kryo 585 çekirdeği, bir Adreno 650 grafik hızlandırıcı ve bir Snapdragon X55 5G hücresel modemi birleştiriyor.

Henüz yeni ürünün resmi tanıtımının ne zaman gerçekleşeceği ve ne kadara mal olacağı belli değil. Belki de tablet 2021 yılının ilk yarısında yahut Eylül ayına doğru piyasaya sürülebilir. Canalys, geçen yıl dünya çapında 160,6 milyon tabletin sevk edildiğini tahmin ediyor. Pandemi döneminde bütün işler evden halledildiği için bu cihazlara olan talep 2019’a kıyasla % 28 arttı. 2021 yılının da tablet satışı bakımından verimli bir yıl olması bekleniyor.

Lenovo’nun yeni tabletine ilişkin sızıntılar paylaşıldıkça biz de siz değerli okuyucularımıza duyurmaya devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu