Güncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluPlayStation

God of War Ragnarok Kaç Saat Sürecek?

PlayStation sahiplerinin merakla beklediği God of War Ragnarok için sevindiren haberler geldi. Oyun tatmin edici uzunlukta olacak.

Oyun dünyasının merakla beklediği God of War Ragnarok Kasım ayında PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahipleri için çıkışını gerçekleştirecek. Hikayesi İskandinav Mitolojisi’ndeki karakterlere dayanacak olan oyun için bugün sevindiren haber. geldi. Tom Henderson, oyunun uzunluğu da dahil olmak üzere oyunla ilgili diğer bazı detayları açıkladı.

Tom Henderso’a göre;, GoW Ragnarok çalışma süresi 40 saat uzunluğunda olacak. Üstelik 20 saat sadece ana hikaye olacak. Ayrıca 20 saatlik hikayenin yaklaşık 3 buçuk saati sinematik ara sahneler, geri kalan 16 buçuk saati ise oynanış olacak. Kalan 20 saat ise yan görevler olacak. İkincisi, 1 saatlik ara sahneler ve 19 saatlik oyundan oluşacak. Başka bir deyişle, toplam oyun süresi, oyun stiliniz ve becerileriniz ile ilişkili olacaktır. Açık dünyayı keşfetmek ve oyunu tam anlamıyla deneyimlemek istiyorsanız oyun süresi 40 saatten çok daha uzun olacaktır.

God of War Ragnarok

Eğer bilgi doğruysa bu, yeni God of War Ragnarok’un 2018’in God of War’ı kadar uzun olacağı anlamına geliyor. Ancak ekstra yan görevler düşünüldüğünde 9 saat daha uzun bir oyun bizi bekliyor. God of War’ın baş tasarımcısı ve oyun direktörü David Jaffe, bir yıl önce benzer detayları açıklamıştı. David; “Bu oyunun 40 saat olduğunu bilen insanlardan duyuyorum. 40 saatlik oyun oynamayı hedefliyorlar.” ifadesini kullanmıştı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu