Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei Watch D2 Cephesinden İlk Bilgiler Geldi

Tansiyon ölçebilen Huawei Watch D’nin devam modeli bu yıl tanıtılacak. Huawei Watch D2 ile bakalım neler değişecek.

Huawei Watch D, tansiyon ölçme özelliğiyle son yılların en sıra dışı ürünlerinden biri oldu diyebiliriz. Bir süre önce Türkiye’de satışa sunulan akıllı saatin detaylı incelemesini haberimizin devamında bulabilirsiniz. Sağlık odaklı giyilebilir akıllı cihazın şimdi devam modeli gündemde. Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Huawei Watch D2 bu yılın sonunda resmiyet kazanacak.

Huawei Watch D2’nin hangi özeliklere sahip olduğu şu an için bilinmezken, mevcut modelin neler sunduğunu göz önüne alarak Watch D2’den beklentilerimizi aktarabiliriz.

Huawei Watch D

Huawei Watch D, şirketin son dönem akıllı saatlerine kıyasla ergonomik bir yapıya sahip. Alüminyum alaşımlı çerçeve ile birlikte 2.5D kavisli cama sahip olan saat üzerinde ana ekran ve sağlık özellikleri için iki fiziksel düğme bulunuyor. Bu yapısıyla bir akıllı bilekliği andıran saatin devam modelinde daha agresif bir tasarım görür müyüz bilmiyoruz, zira sağlık özellikleriyle öne çıkan ve kolumuzdan düşürmeyeceğimiz bir üründe kompakt yapı çok önemli.

Huawei Watch D’nin tansiyon değerleri standart bir ölçüm aracıyla neredeyse aynı. İkinci nesil modelde yeni sensör ve daha işlevsel donanımlarla birlikte değerlerin daha net sonuçlar vermesini bekleyebiliriz.

Huawei Watch D aynı zamanda diyet, sağlık bakımları, EKG analizi gibi ölçümler de yapabilmekte. Hauwei bu işlevleri de yine daha da geliştirecektir. Fakat en çok saatin nasıl bir görünümde olacağı merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu