Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Fold 4 Beklentilerin Altında Kalabilir


Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 4 beklentilerin altında kalacak gibi görünüyor. Beklenen özellikler yer almayabilir.

Güney Koreli teknoloji devi katlanabilir telefon pazarını domine etmeye devam ediyor. Ancak Samsung’un bu yıl çok fazla rakibi var. Bu yüzden Samsung’un yeni katlanabilir telefonu ile yenilikler sunması bekleniyordu. Ancak bu beklentiler karşılanmayabilir. Galaxy Z Fold 4 ile gelmesi beklenen özelliklerin rafa kaldırıldığı ortaya çıktı.

Galaxy Z Fold 4 S-Pen yuvasından mahrum bırakılabilir 

Bildiğiniz gibi firma Galaxy S22 Ultra ile Note serisini devredışı bırakmıştı. Bu yüzden S-Pen desteğinin Z Fold 4 modelinde de yer alması bekleniyordu. Son gelen bilgilere göre S-Pen yuvası katlanabilir telefonda yer almayacak.  Kaynağa göre Samsung, daha ince ve daha hafif bir gövde lehine kalem yuvasını feda etmeye karar verdi. Yani Galaxy Z Fold4, mevcut modelden daha ince ve daha hafif olacak ki bu, Samsung’un katlanır amiral gemisinin en kompakt boyutlarından çok uzak olduğu düşünüldüğünde çok önemli.

Aynı zamanda, yenilik elbette kalemi destekleyecektir. Tıpkı şimdi olduğu gibi, ayrı bir yerde saklamanız veya tüm boyut farkını ortadan kaldıran özel bir kasa satın almanız gerekecek. Ice Universe tarafından yapılan bu sızıntının doğru olma olasılığı çok yüksek görünüyor. Bu zamana kadar Ice Universe çok az sayıda hata yaptı.

Galaxy Z Fold 3

Fiyat açısından yeni modelin nasıl şekilleneceği belli değil. Çin’deki üretim hattındaki kriz büyürse bu direkt olarak fiyatlara yansıyacaktır. Katlanabilir telefonlar ucuzlasın derken bir anda 2.000 doların üzerine çıkabilir. Umarız bu kriz en kısa sürede çözülür ve katlanabilir telefonlar 1.500 dolar fiyat bandına sabitlenir.

Xiaomi 12 Ultra En Güçlüsü Olmayacak! Xiaomi’de Daha Da İyisi Var!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu