Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy F62 OPPO Reno 4 Lite Görünümü ile Karşımızda

Bir süredir haberlerini ve görsellerini paylaştığımız Samsung Galaxy F62 ile ilgili bugün ilk bilgiler ortaya çıktı. İşte fiyat ve özellikler.

Akıllı telefon pazarında orta segmentin her gün daha da önem kazandığı bir süreçten geçiyoruz. Zira yaşanan pandemi sonrasında kullanıcıların amiral gemisi telefonlar yerine orta ve orta üst segment cihazlara yöneldiğini görüyoruz. İşte tam da bu segmentin ihtiyaçlarını karşılayacak olan Samsung Galaxy F62 bugün tüm özellikleri ve fiyatı ile karşımıza çıktı.

Bir süreden beri haberlerini yaptığımız Galaxy F62’nin teknik özelliklerini sizlerle paylaşacağız ama telefonun fiyatı d bugünkü sızıntılar ile ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Samsung’un yeni telefonu 350 dolar seviyesinden satışa sunulacak. Bunun Türkiye’deki karşılılığı ise 3.499 TL seviyelerinde olacaktır. Bu fiyat segmenti ülkemiz pazarında ise tam anlamıyla yangın yeri. Bakalım Galaxy F serisi Türkiye pazarına giriş yapacak mı? Şimdi dilerseniz biraz telefonun teknik detaylarına bakalım.

Samsung Galaxy F62 teknik özellikler

Telefonda 6.7 inç boyutunda 2400x1080p Full HD+ çözünürlüğünde Süper AMOLED ekran bulunacak. Ekran içinde Infinty-O şeklinde de selfie kamerası bulunacak. Yonga seti tarafında ise beklendiği üzere Exynos 9825 yonga seti kullanılacak. Hafıza tarafında ise 128GB ve 8GBB RAM seçeneği bulunacak. Şimdilik başka seçenek görünmüyor. Arkada ana kamera 64 megapiksel ve öndeki kamera da 32 megapiksel olacak. Pil tarafında ise telefon oldukça iddialı ve 7.000 mAh pi gücü ile gelecek. Android 11 tabanlı OneUI 3.1 arayüzü de telefona eşlik edecek.

Açıkçası tasarım anlamında arkadan bakıldığında OPPO Reno 4 lite ile telefonun birbirine oldukça fazla benzediğini görüyoruz. Daha önce OPPO A52 ile Galaxy A21s birbirine bu kadar benziyordu; şimdi de bu. Kim kimi takip ediyor anlamış değiliz. Gerçekten de mobil pazarda başka bir tasarım mı kalmadı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu