AndroidGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

OnePlus V Fold’un Tüm Özellikleri Sızdırıldı

OnePlus V Fold katlanabilir akıllı telefonun neler sunacağı netli kazandı. Telefona Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi güç verecek.

OnePlus’ın katlanabilir telefon pazarına giriş yapacağı bir süreden beridir dillendirilmekte. Yeni bir gelişme OnePlus V Fold ismiyle çıkış yapacak telefonun başlıca özelliklerini açığa çıkardı. Bilgileri sızdıran kaynak telefonun tanıtımının ağustos ya da eylül ayında gerçekleşeceğini aktardı.

Kaynağa göre OnePlus V Fold’da 2K çözünürlüğe, 120 Hz yenileme hızına ve ekran altı parmak izi tarayıcıya sahip 8 inç büyüklüğünde AMOLED ekran yer alacak. Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak telefonda işlemci birimi LPDDR5x ve UFS 4.0 bellekle desteklenecek. Katlanabilir telefonun dikkat çeken özelliklerinden biri de 100 watt hızlı şarj desteğine sahip 4805 mAh büyüklüğünde pil olacak.

Kamera birimine gelince, arka kısımda 50 megapiksel ana görüntü sensörü (Sony IMX890), 48 megapiksel ultra geniş açı (IMX581) ve 32 megapiksel periskop kamera olacak. Ön kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor. Android 13 sürümüyle çıkış yapacak telefonun küresel çapta satışa sunulup sunulmayacağı şu an için net değil.

Şirketin ayrıca OnePlus V Flip adlı başka bir katlanabilir kapaklı akıllı telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu