Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOXiaomi

POCO X4 GT Çok Yakında Geliyor, İşte Özellikleri

Son gelişmeler POCO X4 GT modelinin artık yaklaştığını gösteriyor. Sertifika sürecinden geçen telefonun özellikleri şimdiden biliniyor.

POCO X3 GT, geçen yıl markanın en çok ses getiren telefonlarından biri olmuştu. Orta üst segmentte konumlandırılan telefon Türkiye’de de satışa sunulmuş ve yoğun ilgi görmüştü. Gözler şimdi telefonun devam modeline çevrilmiş durumda. POCO’nun yakında zamanda duyuracağı POCO X4 GT, Hindistan başta olmak üzere bazı ülkelerde sertifika sürecinden geçmeye başladı. Tanıtım tarihinin yaklaştığına işaret eden bu gelişmeler sonrası telefonun akıbeti de aşağı yukarı belli olmaya başladı. Yeni bir rapora göre X4 GT, Redmi Note 11T Pro’nun yeniden markalanmış versiyonu olacak.

POCO X4 GT Başlıca Özellikleri

Redmi Note 11T Pro kısa süre önce Çin’de tanıtıldı. POCO X4 GT’nin bu telefonun farklı bir versiyonu olacağı göz önüne alındığında X4 GT’nin tüm özelliklerini şimdiden sıralayabiliriz. Telefonda 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde LTPS LCD ekran yer alacak. Bu ekran 144Hz tarama hızı desteği sunacak.

POCO X3 GT
POCO X3 GT

MediaTek’in Dimensity 8100 işlemcisinden güç alacak telefonun bellek birimi LPDDR5 ve UFS 3.1 standartlarını destekleyecek. Kamera birimine geldiğimizde arka bölümde 64 megapiksellik bir ana kamera olacak. Buna 8 megapiksel ve 2 megapiksellik yardımcı sensörler eşlik edecek.

Kutudan Android 12 / MIUI 13 sürümüyle çıkacak POCO X4 GT’nin öne çıkan özellikleri arasında yana monte parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör, IP53 sertifikası ve 3.5 mm kulaklık girişini göreceğiz.

Öte yandan Xiaomi, Redmi Note 11T Pro modelini başka pazarlarda Redmi K50i ismiyle pazarlayacak. POCO ayrıca önümüzdeki birkaç gün içerisinde POCO F4 5G modelini duyuracak.

Redmi Note 11 Türkiye’de Şimdi McDonald’s Hamburger Hediyesiyle!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu