Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG K42 ve K22 özellikleri ile birlikte Google Play Konsolda görüldü!!!


Mobil pazarı tıpkı eski günlerindeki gibi sallamak isteyen LG, kolları şimdiden sıvamaya başladı; LG K42 ve K22 çok yakında geliyor.

Akıllı telefon üreticilerinin bir zamanlar en iyisi olan LG, yeni telefonları ile tekrardan piyasada ses duyurmaya geliyor. Bugün Koreli şirketin Q92 modeli üzerine çalıştığını öğrenirken, kısa bir süre sonra da iki yeni modeli üzerine daha çalıştığı ortaya çıktı. Google Play Konsol listesine göre LG K42 ve K22, çok yakında sahipleri ile buluşacak.

Google Play Konsolun raporlarına göre K42, 1600 x 720 p çözünürlüğe sahip ekran ile karşımıza çıkacak. Buna ek olarak cihaz, gücünü MediaTek Helio P22 yonga setinden alacak ve 3GB RAM ile desteklenecek .Başka bir detaya değinecek olursak bu telefonun ekranında bir delik bulunmayacak; Yani Koreli üretici ekran içi kamera yerine açılabilir(Pop-Up) kameralara yer verebilir. Yazılım özelliklerine değinecek olursak LG 42, Android 10 işletim sistemi ile gelecek. Bunun yanı sıra cihaz, Tech PowerVR GE8320 GPU ile de donatılacak.

LG-K42

Bir diğer model olan K22‘den bahsedecek olursak, bu telefon giriş seviyesi bir cihaz olarak karşımıza çıkacak. Qualcomm QM215 yonga seti ile gelecek olan bu telefon, muhtemelen LG’nin Android Go’lu yeni bir modeli olarak piyasaya sürülecek; Çünkü bu yonga setleri genelde Android Go‘lu cihazlar tarafından kullanılmaktadır.

Son olarak LG K22, ön tarafta delikli bir ekran tasarımı ile gelecek ve 2GB’lık RAM ile desteklenecek.

LG-K22

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu