Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerMotorola

Motorola Maui Uygun Fiyatı ile Yakında Tanıtılacak

Motorola’nın uygun fiyatlı yeni telefonu Motorola Maui için geri sayım başladı. Telefonun özellikleri de şimdiden ortaya çıktı.

Motorola, 2022’yi kapatmaya hiç niyetli değil. Bu yıl ürettiği üst seviye telefonları ile dikkatleri üzerine çeken firma şimdi de giriş seviyesi telefonlara yönelecek. Motorola Maui olarak isimlendirilecek olan ve yakında tanıtılacak olan telefon bugün kendini gösterdi. Gelin bu telefonun özelliklerine göz atalım.

Aşağıdaki görselde görüldüğü gibi telefon oldukça sıradan bir tasarım ile gelecek. HD+ çözünürlüğünde 20:9 oranlı ekran ile gelecek olan telefon ön bölümde 5 Megapiksel çözünürlüğünde kamerayı da barındıracak. Kamera demişken, arka bölümde ise bizi 16 Megapiksel, 2 Megapiksel ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde üçlü kamera karşılayacak.

MediaTek’in giriş segmenti işlemcisi olan Helio G37 yonga setinden beslenecek olan telefon 3 GB RAM’e de sahip olacak. Tam bir giriş seviyesi telefon özelliklerini taşıyacak olan bu telefonun 150 dolar bandını geçmemesi bekleniyor.

Motorola Maui

Motorola’dan şu aşamada yıl biterken üst segment bir telefon beklemek yanlış olurdu. Firma giriş segmentinde telefonlar üreterek pazardaki payını artırmaya odaklanacak. Bu çok mantıklı bir hamle diyebiliriz. Türkiye pazarını uzun bir süredir pas geçen firma yine ülkemize yeniliklerini getirmemeye devam edecek gibi görünüyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu