Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 En Net Hali ile Karşınızda

Samsung’un Ocak ayında tanıtması beklenen Galaxy S22 serisi hakkında bilgiler gelmeye başladı. İşte telefonun en net tasarımı.

Güney Koreli teknoloji devi önümüzdeki Ocak ayında karşımıza Galaxy S22 serisi ile çıkacak. Snapdragon 898 ve Exynos 2200 yonga setlerinden beslenecek olan bu seri, tasarımsal olarak S21 ile aynı olması beklenen bu yeni serinin detayları da belli olmaya başladı. Söylentiler doğru çıkacak gibi görünüyor. Çünkü bugün gelen görseller bu söylentileri birebir doğruluyor.

Galaxy S22 serisi Galaxy S21 gibi olacak

Serinin en büyük modeli olacak olan S22 Ultra, yine S21 Ultra gibi 6.8 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekran 120 Hz tazeleme ile gelecek. Kamera tarafında ise küçük farklar olacak. SamMobile’ın bir raporuna göre arka panelde dört kamera, bir LED flaş ve bir lazer otofokus sensörlü P şeklinde bir kamera modülü bulunacak.

Samsung’un Apple’ın iPhone’ları gibi tasarımı değiştirmeden eski tasarımı güçlü işlemci ve kamera ile donatması firmanın satışlarını olumsuz şekilde etkileyebilir. Aynı olayı geçtiğimiz 3-4 yıl önce yaşayan ve bu yüzden satışları düşen Samsung, görünüşe göre yine aynı hataya düşecek. Aşağıdaki görselden S22 Ultra’ya ait olduğu söylenen kılıfa ve telefonun tasarımına ulaşabilirsiniz.

 

Galaxy S22

Çip krizinden dolayı firmaların şu sıralar radikal kararlar almamasını da anlıyoruz. Ancak Samsung’un tek rakibi Apple değil. Çinli teknoloji devleri farklı farklı tasarıma sahip ve uygun fiyatlı telefonlar üretiyor. Android pazarında rakipleri çok çetin olan Samsung’un, öyle farklı özellikler vadetmesi gerekiyor ki S22 serisinin satışlarında başarılı olabilsin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu