Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Asus Zenfone 8 Tanıtım Tarihi Açıklandı! Cep Herkülü Geliyor

Son dönemde pek çok sızıntıya konu olan Asus Zenfone 8 serisi için tanıtım tarihi açıklandı. Asus mini modelin olacağını da müjdeli.

Asus Zenfone 8 için beklenen tarih açıklandı. Son dönemde kriter testlerinde karşımıza çıkan Zenfone 8 serisi için artık takvimlerimizi işaretleyebiliriz. Telefon serisi için 12 Mayıs tarihinde bir tanıtım etkinliği gerçekleşecek. Etkinlik aynı zamanda Asus’un resmi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. TeknoBurada.net olarak da etkinliği anbean takip edip tüm gelişmeleri sizlere aktaracağız. Şimdi gelin Zenfone 8 serisine ve Asus’un ön plana çıkardığı mini modele göz atalım.

Asus Zenfone 8 mini geliyor!

Asus’un yayınladığı duyuru posterinde bizlere “performans açısından büyük” ve “kompakt boyutta” bir şey beklememiz gerektiğini söylüyor. Sözü edilen telefonun Zenfone 8 mini olduğunu bilmeyen kalmamıştır. Kısa süre önce Geekbench testinde görünen telefona Snapdragon 888 işlemcisi güç verecek.

Telefonda 5.92 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü OLED ekran yer alacak. 120Hz tarama hızına sahip olacak bu ekran üzerinde aynı zamanda ön kamera için bir delik olacak. Bu gelişme haliyle Zenfone 8 serisinde radikal bir tasarım değişikliğinin yaşanacağını gösteriyor. Zenfone 7 serisinde arka kameralar döndürebilir bir yapıdaydı dolayısıyla telefonlarda ön kamera kullanılmadı.

Zenfone 8 serisinde en az üç sensöre sahip bir kamera paketi göreceğiz. Ana kamerada Sony imzası taşıyan 64 megapiksel sensör kullanılacak. Geniş açılı kameranın da yer alacağı telefon serisinde diğer kamera ya da kameraların özellikleri henüz bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu