Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMotorolaTeknoloji

Motorola Athena Google Play Console ve Geekbench’te göründü!


2021 yılına çok hızlı giren şirket en yeni telefonu olan Motorola Athena modeli Google Play Console ve Geekbench’te göründü.

Geçtiğimiz dönemde piyasaya İbiza ve Capri modellerini süren firma yeni bir model üzerinde çalışıyor. 1990’lı yılların en iyi telefon üreticilerinden olan şirket eski günlerine dönme adına yoğun bir şekilde çalışıyor. 2014 yılında Lenovo tarafından satın alınan firma yeni ürünleri ile akıllı telefon pazarında yer edinmeye çalışıyor. Firmanın en yeni telefonu olan Motorola Athena modeli Google Play Console ve Geekbench’te göründü. Telefon şimdiye kadar belli olan özellikleri ile orta seviye kullanıcılar için oldukça ideal.

Motorola Athena teknik özellikler ve çıkış tarihi

Telefonun ayrıca Defy ismi ile de gelebileceği tahmin ediliyor. Telefonda Snapdragon 662 yonga seti seti olacak. Orta segment için üretilen bu yonga seti dört çekirdekli bir yapıya sahip ve 1.18 GHz hızında dört adet A53 çekirdekten güç alıyor. Ayrıca grafik birimi olarak Adreno 610 kullanılıyor ve 390 Mbps hıza erişim sağlayan X11 LTE modem yer alıyor. Geekbench’te yer alan bilgiye göre telefonda 64 GB RAM olduğu görünüyor. Bu özellikleri ile telefon orta seviye uygun fiyatlı bir ürün olarak piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Android 10 yüklü olarak gelecek telefon daha sonra güncelleme ile Android 11’e geçiş yapacak. Google Play Console tarafından paylaşılan bilgiye göre selfie kamerası için su damlası bulunan bir HD + ekran yer alması bekleniyor.

Motorola Athena

Telefonun yılın ikinci yarısında tanıtılıp satışa sunulması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu