Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorQualcommTeknoloji

Honor Qualcomm ile yeniden gücüne güç katacak


Akıllı telefon piyasasının güçlü yüzlerinden Honor, Huawei’den ayrılışının ardından Qualcomm ile görüşmelere başladı. Anlaşma sağlanması durumunda Snapdragon 888 dahil olmak üzere birçok güçlü set masada!

Geçtiğimiz aylarda, Huawei Çin merkezi, ortağı oldukları Honor markasını sattığını açıkladı. Akıllı telefon markası Honor yakın zamanda duyurulan Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisini içeren amiral gemisi bir telefon çıkaracağına dair söylentilerin başlaması çok uzun sürmedi.

Raporda, Qualcomm firmasına yakın olan bir kaynağa göre, Honor ve Qualcomm zaten gelecek Honor telefonları için yonga seti tedariği görüşmeleri olmuştu demesi dikkat çekti. Honor müzakereler konusunda oldukça iyimser olduğunu ve her iki taraf anlaşmaya varmaya yakın olduğunu düşünüyor. Şimdilik Honor, MediaTek yonga setlerini kullanan V40 serisi ile yola devam edecek.

Bir başka not, Honor CEO’su Zhao Ming açıkça şirketin amacının Çin’in akıllı telefon pazarında üst akıllı telefon markası olmak olduğu açıkladı. Bu açıklama bir çalışanın iletişim toplantısında ifade edilmiş. Ayrıca Zhao, satışa başlandıktan 1 hafta sonra Honor’un akıllı telefonlar dışındaki diğer ürünleri de piyasaya çıkaracağını dile getirdi.

Hatırlarsanız, Amerika Birleşik Devletleri’nin Huawei yasağı Amerikalı şirketler ile ciddi işler yapan Huawei ve Honor şirketlerinin ikisini de kapsamakta. Diğer taraftan Honor‘un Google ile ilişkileri nasıl olacak merakla beklenen bir durum. Durumların iyiye gitmesi durumunda yeniden Honor telefonları Google ile birlikte görmemiz mümkün olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu