GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiYoutube

Volkan Manav Youtube için 14 yıllık işini nasıl bıraktı? [Video]

Volkan Manav Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçince yeni bir şey yapmanın zamanı gelmişti. Biz de 14 yıllık işimizi bıraktık. İşte detaylar…

Teknoloji dünyasına bundan 11 yıl önce hobi olarak girmiştim. Sonra Allah yürü ya kulum dedi ve işler bu noktaya kadar geldi. Sizlerle buluşma ve konuşma imkanına sahip olduk. Bugün yaptığım hobi amaçlı bu iş, gelişti ve artık kocaman bir organizasyon haline geldi. Özellikle son dönemde iki işi birden yürütemez konuma gelmiştik. Volkan MANAV Youtube kanalımız 100 bin aboneyi geçince Youtube bir plaket yolladı ve biz de işimizi bıraktıktan sonra bu plaketi açtık.

Tam 17 yıllık hayvan besleme uzmanlığı ve yem kalite kontrol müdürlüğü yaptık ama artık farklı bir şey yapmanın zamanı geldi. Zira geriye dönüp baktığımızda aslında arpa boyu kadar yol alamadığımızı görüyoruz. Oysaki sitemiz ve kanalımız sizlerin katkısı ile her geçen gün büyüyor. Belki bu şartlarda işini bırakmak en basit tabirle “çılgınlık” gibi gelebilir ama hayallerinin peşinden gidenler de hep böyle tipler değil mi?

Bu saatten sonra ne yaparız bunu zaman gösterecek ama en önemli şey “istediğin şeyi yapabilmek” diye düşünüyoruz. Çevremizde bizi tanıyan insanların hiçbiri de “keşke işini bırakmasaydın” demedi. Bundan dolayı da herkese verdiği destek için teşekkür ederim.

Özellikle işten ayrılmamı “süper, işte bu” diye karşılayan Bayram AKTAŞ ve bana her zaman destek olan sevgili Müge…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu