Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor X10 5G ve Honor X10 Pro kamerası ile cezbedecek!

Honor’un orta segmentte yeni kozu olacak olan X10 5G ve X10 Pro, kamera detayları ile karşımıza çıktı. İşte Honor’un yeni silahları ve onların kameraları!

Huawei‘nin uygun fiyatlı akıllı telefonlarını satışa sunabilmek için oluşturduğu Honor markası, yeni cihazlarını durmaksızın piyasaya sürüyor. Son olarak 20 Mayıs tarihinde tanıtılacak olan Honor X10 5G ve X10 Pro ile karşımıza çıkan şirket, özellikle bu iki cihazın kamera detayları ile dikkat çekiyor. Daha öncesinde Everest Dağı‘nda yapılan fotoğraf çekimlerinin yayınlanması ile büyük bir ilgi toplayan X10 5G, bugün kağıt üzerindeki detaylarıyla bizleri karşıladı. Ha unutmadan belirtelim, kağıt üzerindeki kamera detayları ile bizleri karşılayan X10 5G, Pro versiyonunu da bu sayede bizlerle buluşturdu.

Honor X10 ve X10 Pro Kamera Yetenekleri İle Göz Dolduruyor

Honor X10’un arka tarafında bulunan üçlü kamera kurulumu, tasarımsal olarak cihazı üst seviyeye çıkarıyor. RYYB filtreli Sony IMX600y sensörlü 40 megapiksel ana kamerası ile üst düzey çekimler yapabilecek olan cihaz, bu ana kameraya ek olarak 8 megapiksel ultra geniş açılı ikinci ve 2 megapiksel çözünürlükte makro kamerayı dikdörtgen platformda bulunduruyor. Ön tarafta pop-up mekanizmalı 16 megapiksel çözünürlüklü ön kamerası ile birlikte son dönemde pek tercih edilmeyen bir tasarımı bizlerle buluşturan cihaz, tasarımsal olarak gerçekten cezbediyor. Pro sürümünde de aynı ön kamera özellikleri bulunuyor.

Honor X10 5G

Pro sürümüne geldiğimiz zaman ise ufak; ancak son derece önemli bir farklılık ile karşılaşıyoruz. Arka tarafta bulunan üçlü kamera kurulumu X10’dan birkaç detay ile ayrılan X10 Pro, 5x optik zoom yapabilecek. Aynı zamanda 8 megapiksel periskop kamerası ile oldukça kaliteli çekimleri bizlere vaad edecek. Ha unutmadan, Pro versiyonda OIS de (Optik Görüntü Sabitleyici) bulunacak.

Kamera dışında da ufak farklılıkları ile tanıtılacak olan Honor X10 5G ve Honor X10 Pro, en büyük farklılığı ekran tarafında gösteriyor. Öyle ki X10 5G‘de 6.63 inç IPS LCD panelli 60Hz tarama hızına sahip ekran bulunurken, Pro‘da 6.63 inç IPS LCD panelli 90Hz tarama hızına sahip ekran bulunduracak. Her iki cihaz da Kirin 820 5G yongasından güç alacak ve 4.200 mAh pilleri ile piyasaya sürülecek. Bu pilleri ise 22.5W hızlı şarj desteği sayesinde çabucak dolduracak. Aynı zamanda Honor X10 Pro, 20W kablosuz şarjı da destekleyecek.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu