Akıllı SaatAndroidGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Watch 5 Fiyatları El Yakıyor!

Samsung Galaxy Watch 5 serisinin fiyatları belli oldu. Yakında tanıtılacak Galaxy Watch 5 serisinin fiyatları beklentilerin üzerinde.

Samsung Galaxy Watch 5 serisinin son olarak fiyatı belli oldu. Yakında görücüye çıkacak akıllı saat serisinde Classic modelin yerine bu defa Pro bir versiyon göreceğiz. Galaxy Watch 5, 40 ve 44mm versiyonlarda çıkış yapacak. Söz konusu Pro model olduğunda ise sadece 45mm’lik seçenek olacak.

Haberi aldığımız kaynak olan SamMobile sitesinde son dönemde her şeyin daha pahalı geldiğinden şikayet ediliyor. Amerika ve Avrupa yüzde 10 seviyelerindeki enflasyon ile boğuşurken, Türkiye’deki resmi olarak açıklanan yüzde 70’lik enflasyon hakkındaki düşüncelerini merak ediyoruz. Neyse gelelim akıllı saatlerin fiyatına.

Samsung Galaxy Watch 5 Serisi fiyatlar

40 mm Galaxy Watch 5’in Bluetooth ve LTE modelleri sırasıyla 300 € ve 350 €’dan satılacak. Renk seçenekleri arasında pembe altın, gri ve gümüş bulunuyor. 44mm Bluetooth ve LTE modelleri içinse fiyat 350 € ve 400 € olacak. bu modelde renkler mavi, gri ve gümüş olarak karşımıza çıkacak.

Galaxy Watch 5 Pro yalnızca 45 mm boyutunda satışa sunulacak. Bluetooth ve LTE modelleri sırasıyla 490 € ve 540 €‘ya mal olacak. siyah renkte satışa sunulacak model titanyumdan oluşacak.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Serinin önceki modelleriyle kıyaslandığında fiyatlar bir hayli yüksek görünüyor. Avrupa’da bile bu fiyatlar yüksek bulunurken, saatlerin Türkiye fiyatlarını düşünemiyoruz.  540 €’dan satılacak Galaxy Watch 5 Pro’nun LTE versiyonu vergisiz olarak 10.000 TL seviyesinde bir fiyat ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu