Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S10 Kamera Güncellemesi İle Şahlandı!

Dağıttığı güncellemeler ile sevilen bir şirket olan Samsung, Galaxy S10 kullanıcıları için müjdeyi verdi. Kamera güncellemesi geliyor!

Samsung tarafının Android tarafında en uzun süre güncelleme dağıtan şirketlerden olduğu zaten biliniyor. Kendi arayüzünü 2018 çıkışlı telefonlarına bile Android 11 ile birlikte sunması kesinlikle takdire şayan. Şimdi ise çıtayı bir tık daha yükseltmiş görünüyorlar ve geçmişin sevilen modeline bir güncelleme gönderiyorlar. Aslında gönderilen güncelleme şu anda her cihaz için geçerli değil. Verizon üzerinden Samsung Galaxy S10 cihazı satın alan kullanıcılar Nisan ayı güvenlik güncellemesine ilaveten bir de kamera iyileştirme güncellemesine sahip olabiliyor. Gelin birlikte detaylara bakalım.

Samsung galaxy s10 güncelleme

Verizon Samsung Galaxy S10 Kullanıcılarına Müjdeyi Verdi! 

Verizon üzerinden satın alınan ya da Verizon’a kayıtlı olan Galaxy S10 modelleri Nisan ayında gelen güvenlik güncellemesine ek olarak kamera modlarında ufak iyileştirmeler sunan bir güncelleme daha aldı. Güncellemenin detayları ise şu şekilde:

  • Pro Mod – Ultra Geniş Açı
    • Ultra geniş açı lensi şu anda Pro ve Pro Video modlarında kullanılabiliyor.
  • Gece Moduna Otomatik Geçiş
    • Fotoğraf, portre ve diğer kamera modlarında düşük ışıklı ortamları otomatik olarak algılama ve Gece modunu otomatik olarak en uygun düzeye getirip uygulama özelliği

Bu yeni güncelleme G973USQU5GUCH sürüm numarasına sahip. Eğer cihazınız otomatik olarak bu güncellemeyi algılamadıysa Ayarlar > Sistem ve Yazılım Güncellemeleri yolunu izleyerek manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu