Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Elephone PX: Karşınızda teknolojisinin son harikası!

Bu yıla damga vuran telefonlardan bir liste oluşturulsa Oppo Find X, Vivo Nex ve Huawei P20 Pro listeye kesinlikle adlarını yazdırırlar. Peki bu üç telefonun tasarım ve bazı teknik özellikleri bir telefonda toplansa. Güzel olmaz mı? Sıra dışı akıllı telefonlarıyla dikkat çeken Çinli üretici Elephone bu ürünlere çok yakında bir yenisini ekleyecek. Elephone PX olarak isimlendirilen telefon yukarıda saydığımız üç telefondan da esintiler sunuyor.

Elephone PX fark yaratan bir telefon!

Üst kısımda merkezde çıkarılabilir çift ön kamera telefonun odak noktası. Vivo Nex’ten farklı olarak bu mekanizmada iki ön kamera kullanılıyor.

Telefonun arka kısmı Find X ve P20 Pro’dan esintiler sunuyor. Üçlü arka kamera ve tasarım hatlarıyla fark yaratan telefonda parmak izi tarayıcısı ekrana gömülü olsa tadından yenmeyecek.

Elephone PX
Elephone PX

ElephonePX’in teknik özellikleri hakkında şu an için herhangi bir bilgi yok. Ancak cihazın amiral gemi seviyesinde özelliklerle donatılacağını düşünüyorsunuz. Resmi görüntüleri de ortaya çıktığına göre tanıtım tarihi yakın olsa gerek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu