Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLaptopMediaMarktMobirollerTeknoloji

MediaMarkt.com.tr 6 yaşında! Patron çıldırdı! Laptoplar’da %20 indirim

MediaMarkt 6. yaşını kutluyor ve bu bağlamda MediaMarkt E-Ticaret Doğum Günü kampanyası ile karşımızda. Gerçekten inanılmaz indirimler var…

MediaMarkt, dünyanın en büyük perakende zincir mağazalarından birisi. Ülkemiz pazarına ve ülkemiz insanına büyük önem ve büyük yatırım yapan MediaMarkt’ın online alışveriş sitesi MediaMarkt.com.tr bugün 6. yaşını kutluyor. MediaMarkt E-Ticaret Doğum Günü kampanyası ile gerçekten inanılmaz indirimlere imza atıyor. Biz de teknoburada.net olarak sizleri bu indirimlerden haberdar etmek istiyoruz.

MediaMarkt bugün 6 kategoride farklı farklı indirimleri bizlere sunuyor. Peki indirime giren 6 ana kategori hangileri?

13 Ocak ve 15 Ocak tarihleri arasında yapılan bu kampanya dahilinde bu indirimlere ek yüzlerce daha üründe indirimler olacak. Bunların hepsini mediamarkt.com.tr adresinden de takip edebilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte özellikle bizim takipçilerimizi ilgilendiren en önemli indirim kalemi ise laptop tarafında oluyor. Tüm laptoplar 13 – 15 Ocak tarihlerin arasında %20 indirimle satılacak. İnanılmaz değil mi? Tam %20 indirim…

Cep telefonu tarafında da büyük bir indirim söz konusu. OPPO RX17 Neo 1.899 TL fiyata gerilerken; Samsung Galaxy A50 ilk kez 2.199 TL baremine kadar geliyor. Huawei tarafında ise en merak edilen telefonlardan birisi olan Huawei Y9 serisi ise 2.499 TL seviyesine inerek orta segment pazarını resmen karıştırıyor.

Bununla birlikte bizim özellikle ilgimizi çeken bir ürün oldu. Son dönemde birçok kişinin “Youtube için hangi kamerayı alalım?” sorusunu bizlere sorduğunu görüyoruz. Bu soruya verilecek en iyi kampanyalı cevap ise Canon EOS M50 serisi oluyor. Aynasız bu ürün oldukça başarılı ve Youtber’lar için giriş seviyesi en iyi çözümlerden de birisi.

Bu kampanya sonrasında biz de kendimize bir laptop “nihayet” alabileceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu