Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Honor V30 ve V30 Pro ortalığı fena dağıtacak! Biz daha ölmedik

Bir süredir haberleri yapılan Honor V30 ve V30 Pro ile ilgili bugün çok net bilgiler ortaya çıktı. İşte Honor’ın yeni nesil amiral gemisi telefonları…

Huawei‘nin alt markası olan Honor ülkemiz pazarında mahalle marketlerinde satılan bir marka konumuna kendini soksa da Asya pazarında oldukça iyi bir müşteri potansiyeli olan üretici konumunda. Honor markasının yeni nesil amiral gemisi olacak Honor V30 ve V30 Pro ile ilgili bugün ilk bilgiler su yüzüne çıktı. Bildiğiniz üzere yeni tanılan Huawei Mate 30 serisinde Google uygulamaları bulunmuyordu ve yen nesil V30 serisinde de Google uygulamalarını beklemek biraz saçma olacaktır.

Honor V30 ve V30 Pro teknik özelikler

V30 ve V30 Pro‘nun önümüzdeki dönemde tanıtılacak Honor 30 ve Honor 30 Pro serisinin de başlangıcı olacağını belirtelim. Öncelikle her iki telefonda da 90Hz tarama hızına sahip ekranlar bulunacak. Bununla birlikte  V30, 60 megapiksel ana, 16 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro çekim özelliğine sahip sensörler ile gelecek. Her iki telefonda da ToF kamera bulunacak ve portre özelliğini destekleyecek.

V30 Pro ise 60 megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamera, 20 megapiksel çözünürlüğe sahip ultra geniş açılı lens ve 8 megapiksel telefoto lens ile gelcek. 3D ToF kamera ise dediğimiz gibi portre çekimlerinde devreye girecek ve alan derinliğini sağlayacak. Önde ise Galaxy S10 Plus gibi çift kamera bulunacak.

Ön kameralar ise ekranın içinde Infinty-O şeklinde kesim ile gelecek.

Krin 990 sahneye çıkıyor!

Huawei‘nin yeni nesil amiral gemisi yonga seti Kirin 990 yonga seti V30 serisi ile hayatımıza girecek. Bununla birlikte V30‘da 4.000 mAh ve V30 Pro‘da 4.200 mAh pil bulunacak.  40 W kablolu şarj ve 15 W kablosuz şarj gücü ile karşımıza çıkacak telefonların amiral gemisi pazarını ciddi anlamda karıştırması gerektiğini düşünüyoruz ama pek öyle olmayacak. Zira Google uygulamaları gelmeden bu telefonlar pazara sunulursa; Huawei ve Honor‘ın işi çok ama çok zor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu