Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Değişebilir Çerçevesi ve HyperOS Arayüzüyle Xiaomi Watch S3 Yolda!

Xiaomi 26 Ekim Tarihinde 14 serisiyle birlikte değiştirilebilir çerçeve ve HyperOS arayüzüne sahip Watch S3 modelini tanıtacak.

Ülkemizde pek çok kesim tarafından bilinen Xiaomi markası, 26 Ekim tarihinde bir dizi ürün tanıtımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bunların en başında amiral gemisi 14 serisi ve yeni arayüz HyperOS geliyor. Xiaomi bugün bir sürpriz yaparak 26 Ekim tarihinde 14 serisine ek olarak değiştirilebilir çerçevesi ve HyperOS arayüzüne sahip yeni akıllı saatini duyuracak.

Xiaomi Watch S3: HyperOS Arayüzüne Sahip İlk Saat

Xiaomi geçtiğimiz günlerde yeni HyperOS arayüzü ile ilgili ekran görüntülerini paylaştı. MIUI arayüzünün yerini alacak bu arayüzün çok daha stabil ve hatalardan arınmış olacağı iddia ediliyor. Xiaomi 14 serisiyle birlikte ön yüklü olarak  gelecek olan arayüzün çok beğenileceği söylendi. 14 serisiyle birlikte tanıtılacak bu arayüz, Watch S3 modeli  ile ilk kez Xiaomi akıllı saatlerde kullanılacak.

1,43 inç boyutunda ve 326 PPI değerine sahip 60 Hz tazeleme hızı bulunan AMOLED ekran yer alan Xiaomi Watch S3 modelinde 600 nit parlaklık değeri bulunuyor. Saatin işlemcisi ile ilgili bilgi paylaşmayan Çinli teknoloji devi, önceki modellerinde olduğu gibi Snapdragon işlemci kullanabilir.

Değiştirilebilir çerçeve ile gelen Watch S3’te siyah ve gümüş renkleri arasında seçim yapılabilecek. Bu sayede akıllı saatinizin çerçevesi kayışınız ile uyumlu hale gelecek.

26 Ekim tarihinde Xiaomi’nin lansmanı ile resmiyet kazanacak Watch S3 modeli, 14 serisiyle birlikte kısa süre içerisinde ülkemizde satışa sunulması bekleniyor. Fiyatıyla ilgili henüz bilgi verilmezse de saatin bütçe dostu olacağı tahmin ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu