AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMotorola

Motorola Razr 2023, Dev Kapak Ekranıyla Karşınızda

Motorola’nın bir sonraki dikey yönlü katlanabilen telefonu Motorola Razr 2023 sızdırıldı. Telefon, Galaxy Z Flip 5’e ciddi rakip olacak.

Motorola, dikey yönlü katlanabilen telefon pazarında iddiasını sürdürmek istiyor. Yeni bir rapora göre marka Motorola Raz 2023 modelini hazırlıyor. Güvenilir bir kaynak telefonun sızdırılan görsellerini yayınlarken, yeni nesil Razr modelde devasa bir dış ekran ile karşı karşıyayız.

Bir önceki Razr katlanabilir modelde 2.7 inç büyüklüğünde dış ekran yer alıyordu. Serinin 2023 versiyonunda bu ekranın 3.6 inç seviyesine yükseltileceği gelen bilgiler arasında. Bu ekran, dikey yönlü katlanabilen telefon segmentindeki en büyük dış ekran olacak.

OPPO’nun bir süre önce küresel çapta görücüye çıkardığı benzer telefonu Find N2 Flip’te 3.26 inçlik bir dış ekran bulunduğunu hatırlatalım.

Sızan bilgiler, yakında piyasaya çıkacak olan “Juno” kod adlı Motorola Razr 2023’ün arka panel tasarımının 2022 versiyonundan farklı olduğunu gösteriyor. Panel, her biri farklı bir tasarıma sahip iki bölüme ayrılmış. Akıllı telefonun alt kısmında Motorola ve Razr logolarının yer aldığı mat kadife AG ​​cam yer alıyor. Üst kısım parlak cam, muhtemelen 2022 versiyonunda da görünen Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

Motorola Razr 2023

Motorola Razr 2023’te çift arka kamera olacak. Bu iki ekran ve LED flaş, 3.6 inç büyüklüğündeki ekran üzerine konumlandırılıyor. Ekranın büyüklüğü nedeniyle kullanıcılar dilediklerinde alt kısma sanal butonlar dahil edebilecek.

Muhtemelen Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak telefonda ayrıca 32 megapiksel ön kamera göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu