Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Exynos 9 Serisini Ne Zaman Duyuracak?

Samsung için 2017 rüya gibi geçti diyebiliriz. Zira Güney Koreli üretici dünyanın en büyük çipset üreticisi Intel’i geçerek bu noktada “kırılmaz” denen bir rekoru da kırmış oldu. Mobil pazarda hem Snapdragon 835 hem Apple’ın yeni nesil iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X telefonlarına güç veren A11 Bionic işlemcisini üreten Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ta kullanıalacak yeni nesil Samsung Exynos 9 yonga seti ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bugün atılan bir tweet ile bu sürecin başladığını belirten ve haftaya da yenin nesil Exynos 9 yonga setinin tanıtımını yapacak olan Samsung’u oldukça zor bir pazar bekliyor.

 

Samsung Exynos 9 Teknik Özellikleri Ne Olacak?

Öncelikle şimdilik sızdırılan pek bir bilgi bulunmuyor ama gelen ilk bilgilere göre Samsung, ikinci nesil 10 nanmetre üretim sürecine geçiş yapacak. Bu noktada 2,3 GHz hızında çalışan bir önceki nesil Exynos 8895’e göre daha fazla saat hızı sunacağını belirtelim. Bakalım Samsung bize neler sunacak?

Editörün Notu: Bazı yerlerde Samsung’un 8 nanometre üretim sürecine geçiş yapacağı haberleri gerçeği kesinlikle yansıtmamaktadır. En erke 2019 yılı içinde belki de 2020 yılı içinde 7 nanometreye geçiş düşünülmektedir…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu