Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelMotorola

Android 13 Motorola Edge 30 Pro’yu Süsleyecek

Android 13 çıkalı birkaç ay oldu ve güncelleme telefonlara gelmeye başladı. Bunlardan biri de Motorola Edge 30 Pro olacak.

Edge 30 Pro kullananlar bir süredir Android 13 ‘ü bekliyor. İşletim sisteminin bu sürümü resmi olarak dokuz ay önce piyasaya sürüldü. Bu nedenle, 2023’ün bu kadar derinliklerinde Android 12’ye takılıp kalmak biraz hayal kırıklığı yaratıyor.

Güncelleme, donanım yazılımı sürüm numarası T1SH33.35-23-20’ye sahiptir ve 1,6 GB ağırlığındadır. Bu çok da kötü değil, ancak yine de telefonunuzun depolama alanına sahip olduğunuzdan emin olmak isteyeceksiniz.

Değişiklikler açısından, yazılımın renk paletini değiştirirken daha fazla seçeneğiniz olacak. Dinamik Renk kullanırken yalnızca dört seçeneğiniz yerine 16 seçeneğiniz olur.

Bildirim gölgesini çağırdığınızda, ayarlar ve güç seçenekleri ekranın ortasında değil altında olacaktır. Bu onlara erişimi kolaylaştırır. Uygulamalarınız için farklı dillere sahip olmak istiyorsanız, Android13’te uygulama başına diller vardır.

Telefonunuzu güncellediğinizde sahip olacağınız birçok başka değişiklik var. Güncellemeleri kontrol etmek istiyorsanız, ayarlarınıza gidip Sistem bölümünü bulabilirsiniz. Orada, Gelişmiş’e ve ardından Sistem güncellemeleri’ne gidin. Orada, güncellemeyi taramak için alttaki düğmeye basacaksınız. Telefonunuz uygun olduğunu bildirdiğinde indirebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu