Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Black Shark 4 Pro tasarımı ortaya çıktı! Xiaomi Ne Yaptın?

Black Shark yeni modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. TENAA’da ortaya çıkan Black Shart 4 Pro tasarımı bakalım nasıl?

Xiaomi’nin oyun markası Black Shark yeni modelleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Google Play Console’da görünen akıllı telefon şimdi ise TENAA kayıtlarında karşımıza çıktı.

KSR-A0 ve PRS-A0 model numaralarıyla listenen modellerin sırasıyla Black Shark 4 ve Black Shark 4 Pro olması bekleniyor. Modellerin görsellerini TENAA kayıtlarında yer alırken teknik detaylar ise paylaşılmamış.

Görselleri incelediğimizde son derece sade bir tasarıma ev sahipliği yapıldığı görülüyor. Bir önceki Black Shark modeli çok daha havalı bir görünüme sahipken Black Shark 4 Pro olduğu iddia edilen bu görsellerdeki akıllı telefon, yatay olarak konumlandırılan üçlü kamera dizilimine ve görmeye alıştığımız değişken renge sahip bir arka panele sahip.

Akıllı telefonun sağ tarafına baktığımızda ise oyunlar için konumlandırılan ekstra tuşlar dikkat çekiyor. Bir diğer detay ise yine yan tarafa konumlandırılan parmak izi sensörü. Günümüzde iyice yaygınlaşan ekrandan parmak izi okuyucu sensörleri bilindiği üzere AMOLED ekranlarda kullanılabiliyor. Yani bu durumda söz konusu modelde LCD ekran kullanılıyor olabilir.

Tüm bunlar şu an için birer varsayımdan öte gidemezken Black Shark 4 serisi hakkındaki tüm detayların Mart ayında açığa çıkması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu