Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Buds 2 Bekleyenler İçin İyi Haber

Samsung Galaxy Buds 2 için önümüzdeki bir ayda fazla süre var, fakat kablosuz kulaklığa dair tüm detaylar açığa çıkmış durumda.

Samsung, önümüzdeki ay için planlanan Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni bir çift kablosuz kulaklık duyuracak. Samsung Galaxy Buds 2 ismiyle çıkış yapacak kablosuz kulaklık, Galaxy Buds Plus’ın devam modeli olacak. Pro versiyon kadar gelişmiş özellikler sunmayacağı iddia edilen Galaxy Buds 2 son haberle birlikte bekleyenlerin yüreğine su serpti diyebiliriz.

Samsung Galaxy Buds 2 Gürültü Engelleme Özelliğiyle Geliyor

Güvenilir kaynaklarca yapılan son paylaşımlar Galaxy Buds 2 hakkında önemli bilgiler veriyor. Öncelikle @evleaks tarafından yayınlanan paylaşıma göz atalım. Burada kulaklığın beyaz, lavanta moru ve zeytin yeşili şeklinde üç renkte çıkış yapacağını görüyoruz. Bununla birlikte hem kulaklık hem de yuvalarının aynı renkte olması dikkatlerden kaçmıyor.

Yeni kulaklıklar hala kulak içi tasarıma sahip olsa da tasarım değişti. Ayrıca artık daha küçük görünüyorlar ve Galaxy Buds Live ve Galaxy Buds Pro ile aynı taşıma çantasında geliyor.

Gelelim kulaklığı bekleyenleri heyecanlandıracak gelişmeye. Galaxy Buds 2 aktif gürültü engelleme özelliğiyle geliyor. Bu gelişme kulakiçi kulaklığı daha çekici bir seçenek haline getirecektir. Aktif gürültü engelleme özelliği arka plandaki gürültüyü engelleyerek kullanıcıların müziklerini, videolarını veya podcast’lerini dikkatleri dağılmadan daha keyifle dinlemelerini sağlayacaktır.

Bas performansı öne çıkarılan kulaklıkların her birinde 60 mAh büyüklüğünde piller kullanılıyor. Kasa içerisindeki pil ise 500 mAh büyüklüğünde. 11 Ağustos’ta tanıtılması planlanan Galaxy Buds 2’nin  180 € ila 200 € arasında fiyatlandırılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu