Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A77s Gücüyle Sektöre Tazelik Getirecek


Akıllı telefon dediğimizde akıla gelen ilk markalardan olan OPPO, A77s telefonu için büyük hazırlıklarda. Telefon şimdi gücüyle gündemde.

OPPO, A serisi altında yeni akıllı telefonları geliştirmeye ve piyasaya sürmeye devam ediyor. Şirket A serisi altında onlarca akıllı telefonunu kullanıcılarına sunmuştu. Şirket seriye ara vermeksizin yeni bir modelini daha bizlere sunacak. Kayıtlara OPPO A77s ismiyle geçen akıllı telefon, Geekbench üzerine çıkarak taşıyacağı yonga setini ve sunacağı performansı aktarmış oldu. Detayları inceleyelim.

OPPO A77s Geekbench Üzerinde Görüntülendi

Daha önce teknik detaylarıyla gündeme çıkan A77s, şimdi Geekbench sertifikasını alarak sunacağı gücü ve yonga setini bizlere sunmuş oldu. Geekbench’in tekli ve çoklu çekirdekli performans testlerinde sırasıyla 380 ve 1657 puan alan akıllı telefon, OPPO’nun A serisinin 7. nesil modellerindeki performansı üst düzeye çıkararak seriyi tazeleyecek. Telefon bu puanları ise taşıdığı Snapdragon 680 yonga seti sayesinde elde etti.

Daha önceden akıllı telefonun teknik bilgileri de bizlere gelmişti. A77s, HD+ çözünürlük, 90Hz yenileme hızı ve DCI-P3 renk gamının %100’ünü ​​sunan 6.56 inç IPS LCD ekrana sahip olacak. Cihaz 7.99mm kalınlığında ve 187 gram ağırlığında olacak.

A77s, 5.000 mAh kapasiteli pil taşıyacak ve 33W SuperVOOC şarjı destekleyecek. Fotoğraflar için 50 Megapiksel birincil kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü görevde olacak. Ön tarafta ise özçekimler ve görüntülü aramalar için 8 Megapiksel lens yer alacak. Telefon çok yakında tanıtılacak. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu