Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGoogleGüncel Teknoloji Haberleri

Android O üçüncü geliştirici önizleme sürümü yayınlandı

Android O üçüncü geliştirici önizleme sürümü Google tarafından dağıtıma sunuldu. İlk olarak mart ayında birinci geliştirici, mayıs ayında Google I/O konferansında ikinci geliştirici sürümünü (beta versiyonu) yayınlayan arama motoru devi daha önce belirtilen cihazlar için bu defa üçüncü geliştirici önizleme sürümünü indirmeye sundu.

Android O üçüncü geliştirici önizleme
Android O üçüncü geliştirici önizleme

Android O üçüncü geliştirici önizleme yayınlandı

Son geliştirici sürümü yeni API’leri beraberinde getirirken, üçüncü taraf geliştiricileri bu sayede mevcut uygulamalarını Android O sürümüyle uyumlu hale getirebilecek. Yüzlerce hata düzeltmesi ve iyileştirme yine üçüncü geliştirici önizleme sürümüne dahil edildi. Son yazılım güncellemesi Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus 5X, Nexus 6P ve Nexus Player cihazlar için yayınlandı.

Android Beta programına kayıtlıysanız kısa süre içerisinde OTA üzerinden güncellemeyi almaya başlayacaksınız. Değilseniz buradaki link aracılığıyla Android Beta programına kayıt yaptırabilirsiniz. Üçüncü geliştirici önizleme sürümüyle birlikte yeni Android sürüm numarası da Android 8.0 olarak kesinleşmiş oldu.

HTC U 11 6 GB RAM 128 GB depolama versiyonu hangi ülkelerde satılacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu