Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S21 FE İptal Edildi! Artık Dağılabiliriz

Aylarca süren sızıntılar, sertifikalandırma ve onay sürecinin ardından Samsung Galaxy S21 FE iptal edildi. Telefonu beklememize gerek yok.

Samsung Galaxy S21 FE modelini bekleyenler artık dağılabilirsiniz, zira Samsung telefonun çıkışını iptal etti. Güney Kore menşeli Ddaily sitesine konuşan bir şirket yetkilisi, ekim ortası için planlanan Galaxy S21 FE çevrimiçi etkinliğini iptal ettiklerini söyledi. Yetkili ayrıca şirketin Galaxy S21 FE’yi piyasaya sürmemeyi düşündüğünü de aktardı.

Sitede yer alan haberde etkinliğin iptal edilmesinin nedeninin Galaxy Z Flip 3‘ün çok iyi satması olduğu belirtiliyor. Galaxy S21 FE’nin iptal edilmesindeki bir diğer gerekçenin ise küresel çapta etkisini hala sürdüren çip sıkıntısı.

Samsung, Ağustos ayında Galaxy Z Flip 3‘ü 999 $ (Türkiye fiyatı 11.999 TL)  gibi agresif bir fiyatlandırmadan satışa çıkardı. Telefon sadece güncellenmiş özelliklerle değil, aynı zamanda geliştirilmiş bir tasarım da sergiliyor.

Galaxy S21 FE Tasarımı ve Renk Seçenekleri
Galaxy S21 FE Tasarımı ve Renk Seçenekleri

Galaxy S21 FE modelinde Snapdragon 888 ve Exynos 2100 işlemcileri kullanılacaktır. Galaxy Z Flip 3’te Snapdragon 888’in yer aldığı göz önüne alındığında Samsung’un özellikle Galaxy Z Flip 3’te bir stok sorunu yaşamak istemediği ve bu telefonun üretimine odaklandığı bildiriliyor.

Öte yandan kısa süre önce yayınlanan bir raporda Galaxy S21 FE’nin 10 bin adet üretildiği aktarıldı. Bu telefonların önümüzdeki günlerde sınırlı bazı bölgelerde satışa sunulması bekleniyor.

Samsung’un bu kararını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Galaxy S20 FE’nin başarısı ortadayken Galaxy S21 FE’nin iptali sizce doğru mu?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu