Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Avrupa’nın en büyük Mi Store mağazasını açtı! İşte bazı indirimler

Xiaomi geçtiğimiz yıldan bu yana birçok ülkeye resmi olarak giriş yapıp yeni Mi Store mağazaları açtı. Şu an dünyanın en büyük dördüncü telefon üreticisi olan Xiaomi bunun yanında Eski Kıta’da genişlemeye devam etti ve bir yıl içinde Avrupa’da güçlü pazar payı elde etti. Şirket şimdi Avrupa’daki en büyük Mi Mağazasını açtı. Yeni mağaza Paris’teki ünlü Champs-Elysees caddesinde açıldı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Avrupa’nın en büyük Mi mağazası öğlen saat 1’de açılacak olmasına karşın birçok Xiaomi hayranı sabahın erken saatlerinde sıfır santigrat derece sıcaklıkta mağaza önünde kuyruk oluşturmaya başladı.

Paris’te açılan ikini Mi Store, akıllı telefonlar ve aynı zamanda şirketin yeni nesil teknolojik ürünlerini satacak. Bunlar arasında kulaklıklar, Yi kameralar ve akıllı ev ürünleri de olacak. Xiaomi, bu dönemde Paris’te olamayanlar için de çevrimiçi mağazasında bazı promosyonlar başlattı.

Bununla birlikte Mi Max 3 50€ indirimle 220€’ya, Pocophone F1 40€ indirimle 320€’ya, Mi 8 ise 50€ Mi kupon ile birlikte 380€’dan satışa sunuluyor.

 

Lei Jun Xiaomi Mi 8 en uygun amiral gemisi dedi! “Uygun” derken?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu