Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTeknoloji

Lenovo Legion Halo Gaming Geliyor!


Lenovo’dan oyuncular için yeni telefonlar gelmeye devam ediyor. Şimdi de Lenovo Legion Halo Gaming modelinin geleceği ortaya çıktı.

Lenovo, oyuncular için telefonlar üretmeye devam ediyor. Firma şimdi de Lenovo Legion Halo Gaming üzerinde çalışmalarına başlamış durumda. TENAA’da ortaya çıkan telefonun özellikleri de şimdiden belli oldu diyebiliriz. Sızdırılan görüntülere bakacak olursak, telefon oldukça sade bir tasarım sahip olacak. Telefonda RGB aydınlatma veya oyuncular için garip tasarımlar yer almayacak. Oldukça sadece bir tasarıma sahip olacak olan telefonda sadece Legion logosu yer alacak.

Telefonda 6.67 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli OLED ekran yer alacak. Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alacak olan telefonun 8 GB, 12 GB ve 16 GB RAM seçeneklerinin olması bekleniyor. Depolama tarafında ise 128 GB, 256 GB ve 512 GB’lık alanlar yer alacak.

Henüz hızlı şarjı bilinmeyen 4.880 mAh kapasiteli batarya ile gelecek olan telefon kamera tarafında da iddialı olacak. Telefonun arkasında 50 Megapiksel ana, 13 Megapiksel ultra geniş açılı lens, ve 2 Megapiksel derinlik sensörü yer alacak. 163.72 x 77.11 x 7.99 mm boyutlara ve 205 gram ağırlığa sahip olacak olan bu modelin Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

Lenovo Legion Halo Gaming
Lenovo Legion Halo Gaming’in tasarımı

Sade bir tasarımına rağmen oyunculara yönelik sunacağı optimizasyon araçları ile dikkat çekmesi beklenen telefon muhtemelen 1000 dolar bandında satışa sunulacak. Çin dışına çıkmayacağını düşündüğümüz bu canavar bakalım en hızlı telefon unvanını eline alabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu