Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 12 Ultra Keşke Böyle Olsa!

Tasarımcı Ben Geskin, Xiaomi Mi 12 Ultra için hazırladığı render görsellerini paylaştı. Keşke Xiaomi yeni telefonunu böyle yapsa!

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın piyasaya sürülmesinden sonra, tasarımcı Ben Geskin serinin yeni telefonunun nasıl olamasını istediğini render görselleri ile paylaştı. Ben Geskin’e göre Xiaomi Mi 12 Ultra modelinde ekranda çentik olmamalı ve arka kamera bölümü komple siyah bir şekilde görünmeli.

Ben Geskin’in hayal dünyası biraz dar olsa gerek ki bunun dışında telefonda büyük bir değişiklik yapmıyor. Sadece çentiği kaldırıyor ve arka kamera bölümünü karartıyor. Onun dışında Mi 11 Ultra’nın tüm tasarım hatları aynı şekilde korunuyor.

Yine de tasarımcının render görsellerinin daha minimal göründüğünü söyleyebiliriz. Oldukça sade ve şık görünen bu renderlar umarız Xiaomi’ye ilham kaynağı olur.

Xiaomi Mi 12 Ultra

Ben Geskin’in render görselinin açıklamasında; arkadaki ana lensin Samsung GN3 sensör olmasını beklediği, 3x portre ve 10x optik yakınlaştırma özelliklerinin olmasını beklediği ifadesi yer alıyor. Ayrıca arkadaki 1.1 inçlik küçük ekranın 1.5 inç boyutuna yükseltilmesini de bekliyor.

Şimdilik böyle bir tasarıma geçiş yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor. Mi 11 Ultra’nın satışlarına göre Xiaomi’nin önümüzdeki yıl vaziyet alması bekleniyor. Eğer satışlar beklendiği gibi giderse, daha gelişmiş bir Ultra modeli görürüz.

Tasarımsal açıdan bu tip konseptler ile sık sık karşılaşıyoruz. Ancak bunların neredeyse tamamı sadece hayal ürünü olarak kalıyor ve nihai olarak karşımıza çıkmıyor. Muhtemelen Ben Geskin’in bu beklentisi de yalan olacak ve Xiaomi bambaşka bir tasarım ile karşımıza çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu