Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

İnanılmaz ucuz fiyat ile gelmesi beklenen Moto E7 özellikleriyle sızdı!!!

Motorola, bütçe dostu akıllı telefon kategorisini genişletmeye devam ediyor. Şirket şimdi de Moto E7 modeli için kolları sıvamış durumda…

Motorola akıllı telefon pazarındaki etkenliğini korumaya devam ediyor. Her bütçeye uygun telefon üreten ABD’li şirket, Moto E7 Plus‘ın ardından şimdi de, çok daha uygun fiyatlı olması beklenen Moto E7 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazın bazı temel özelliklerine geçtiğimiz haftalarda değinmiştik. Ancak bugün ortaya çıkan yeni sızıntılar, Moto E7‘nin neredeyse bilinmeyen tüm özelliklerini açığa çıkarıyor.

Uygun fiyatlı olması beklenen Moto E7′nin, bu ayın sonlarına doğru Küresel pazarlarda yerini almaya başlayacak. Bunun yanı sıra cihaz, 120 Euroluk’da bir fiyat etiketine sahip olacak. En azından güvenilir kaynakların iddiaları bu yönde. Dilerseniz gelin, sözü daha fazla uzatmadan Moto E7‘nin diğer özelliklerine de yakından göz atalım.

Moto E7’nin sızdırılan özellikleri

  • Ekran: 6.2 inç LCD ekran
  • İşlemci: Snapdragon 632 yonga seti
  • Arka Kamera: 12+2 megapiksel kamera
  • Ön Kamera: 5 megapiksel selfie kamerası
  • RAM: 2GB
  • Pil: 3.550 mAh
  • Yazılım: Android 10 işletim sistemi

Yukarıda da gördüğünü gibi uygun fiyatlı olması beklenen Moto E7, diğer markaların giriş seviyesi ile benzer özelliklere sahip olacak. Ancak ABD’li üreticiyi diğerlerinden ayıran tek bir özelliği, cihazda Snapdragon 632 yonga setine yer verecek olması. Genelde bütçe dostu telefon üreticilerin MediaTek işlemcilerini tercih ettiğini varsayarsak, Moto E7‘de Snapdragon işlemcisinin kullanılacak olması ayrı bir fark yaratacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu