Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei FreeBuds 5 Yepyeni Bir Görünüm Sunuyor

Huawei FreeBuds 5 hakkında bilgi paylaşımı gelmeye başladı. Kablosuz kulaklık yeni bir tasarım anlayışıyla çıkış yapacak.

Huawei’in 23 Mart tarihinde Çin’de gerçekleştireceği etkinlik birçok ürün tanıtımına ev sahipliği yapacak. Huawei P60 serisinin tanıtılacağı zaten onay aldı. Şirket daha sonra yayınladığı posterlerle birlikte etkinlikte Huawei Mate X3 katlanabilir telefon ve Huawei Watch 4 serisinin tanıtılacağı duyurdu. Ve Huawei etkinlikte görücüye çıkacak bir kablosuz kulaklığın müjdesini de verdi. Huawei FreeBuds 5 yenilenen tasarımıyla özellikle gençler arasında popüler olacaktır.

Huawei FreeBuds 5 Benzersiz Bir Deneyim Yaşatacak

Huawei, kablosuz kulaklığın duyuru tarihini onaylamakla kalmadı üç temel özelliğine vurgu yaptı. Yeni şekil, yeni doku ve yeni ses deneyimi. Su damlası şeklinde bir görünüme sahip olan kulaklık, bu yapısıyla tüketicilere yepyeni bir deneyim yaşatacaktır. Bu değişim aynı zamanda FreeBuds 5’in donanım değişikliklerini doğrudan yansıtıyor. Daha iyi dinamik sürücüler, daha iyi pil ömrü ve daha iyi bir gürültü engelleme özelliğinin sunulması hedefleniyor.

Öte yandan Huawei’in yeni nesil kablosuz kulaklığı yeni tasarlanmış yeni bir “ses” deneyimi getirmeye hazırlanıyor. FreeBuds 5, iyi bir ses deneyimi sağlayan HWA/Hi-Res Audio Kablosuz sertifikasıyla gelecek.

Benzersiz bir tasarıma sahip görünen FreeBuds 5, Çin’de tanıtıldıktan kısa bir süre sonra küresel çapta kullanıma sunulacaktır. Ülkemizdeki kullanıcıların bu noktada kulaklık için çok fazla beklemeyeceğini düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu