Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 7’nin seveceğiniz bir özelliği açığa çıktı

Geçtiğimiz gün tanıtılan Redmi Note 7 her geçen gün kullanıcıların daha fazla sevdiği bir telefon haline geliyor. 48 megapiksel arka kamera, uygun fiyat, darbelere karşı dayanıklı ekran derken telefonun şimdi de su sızıntılarına karşı direnç gösterdiği ortaya çıktı. Üstelik şirket CEO’su Xiaomi’nin CEO’su Lei Jun bunu gelişmeyi Weibo hesabı aracılığıyla doğruladı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Redmi Note 7 kısmen suya dayanıklı

Redmi mühendislik ekibinden yapılan açıklamada telefonun su sızdırmaması için yoğun bir çaba sarf edildiği belirtildi. Telefondaki fiziksel butonlar, 3.5 mm kulaklık girişi, USB Type-C girişi ve kamera sensörü çevresinde su geçişi olmaması için contalar kullanıldı. Hatta hoparlör üzerinde de su geçişini engelleyen bir koruma katmanı yer alıyor.

Redmi Note7 herhangi bir IP sertifikasına sahip değil, ancak su sıçramaları, kazara düşürmelere karşı ve tozlu ortamlarda iyi bir koruma sağlayacaktır.

Lei Jun düşük fiyatına rağmen Redmi Note7’nin amiral gemi telefonlarla benzer testlerden geçtiğini belirtiyor. Ayrıca telefonun garanti süresi 18 ay olarak belirtildi. Çin’de bu standart olarak bu sürenin 12 ay olduğu belirtelim.

 

OnePlus 7 sızdırıldı iddiası! Telefon bu tasarımla çok can yakar

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu