Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknolojiVivo

iQOO 7 Tamamsa Neo Serisine Geçelim; iQOO Neo 5 Adım Adım…


Geçtiğimiz günlerde iQOO 7 amiral gemisini duyuran Çinli şirket, şimdi de iQOO Neo 5 modelini piyasaya sürmek için kolları sıvadı…

Snapdragon 888’li amiral gemilerine nihayet kavuşmaya başladık. Yeni yıla girmemiz ile birlikte pek çok üretici, bu yonga setiyle birlikte donatılan telefonlarını sergilemeye başladılar. Ocak ayının başında hatırlarsınız Xiaomi, Mi 11 amiral gemisi ile Snapdragon 888’i kullanan ilk resmi üretici oldu. Öte yandan birkaç gün sonra ise , Vivo’nun alt markası olan iQOO’da, aynı şekilde Snapdragon 888’li iQOO 7 modelini duyurdu. Şimdi ise Çinli üreticinin ikinci Snapdragon 888’li modelinin geleceğine dair haberler ortaya çıkmaya başladı. iQOO Neo 5 için nefesler tutuldu;

iQOO Neo 5 geliyor

Çin’de tanınmış olan güvenilir kaynakları, iQOO’nun Neo serisi için yeni üyeler hazırladığını duyurdu. Dahası, yaklaşmakta olan bu telefonun adının da Neo 5 olacağını bildirdiler. Yani Çinli firmanın yeni amiral gemisi iQOO Neo 5 olacak ve yakın zamanda da gelecek.

Vivo’nun alt markası olan iQOO, Neo serisini her zaman yüksek performanslı ve rekabetçi fiyatları ile piyasaya sürmüştür. Örnek olarak gelin bir önceki nesil Neo 3’ü ele alalım. Bu telefon; Qualcomm’un geçtiğimiz yıl duyurduğu amiral gemisi yongası olan Snapdragon 865 ile tanıtılmıştı. 416 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunulan bu cihaz; hem performansı, hem de fiyatıyla kendi segmentinde bulunan en uygun fiyatlı akıllı telefon oldu. Şimdi ise iQOO, Neo 5 modeliyle bu rekabeti sürdürmeye devam edecek.

Gelen bilgilere göre iQOO Neo 5’te, Snapdragon 888 yonga setine yer verilecek. Ek olarak bu telefona bir de, 12GB RAM eşlik edecek. Ekran özellikleri olarak da gelişmiş özellikler bekleniyor. Neo 5’de, tıpkı iQOO 7 gibi yüksek yenileme hızına sahip ekran ile gelecek. Fiyat olarak ise yine rekabetçi bir rakam beklenebilir. Zira Çinli üretici, Neo serisini tam bir amiral gemisi katili olarak getiriyor.

Şu an için Neo 5 hakkında gelen ilk bilgiler bu kadar. Ancak iQOO, amiral gemisi katili olan bu yeni telefonunu ikinci çeyrekte piyasaya sürülebilir. O zamana kadar yeni bir sızıntıya denk geldiğimizde, tekrardan sizlerle paylaşacağız. Takipte kalmaya devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu