GenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme Band 2, Xiaomi Mi Band 6’ye Ciddi Rakip Olacak

Realme Band 2 için sertifika süreci başlamış görünüyor. Bu gelişme akıllı bilekliğin çok geçmeden tanıtılacağı anlamına geliyor.

Xiaomi’nin Mi Band serisiyle oldukça etkili olduğu akıllı bileklik pazarında her geçen gün yeni alternatifler ortaya çıkmakta. Realme Band sözünü ettiğimiz modellerden biri olurken, şirket şimdi Realme Band 2 ismiyle serinin devam modelini hazırlıyor.

Daha önce render görüntüleri yayınlanan Realme Band2 öncül modeliyle kıyaslandığında daha büyük bir ekranla geliyor. Bu defa dokunmatik işlevi kazandırılan bileklikte, büyüyen ekranla birlikte daha gelişmiş özellikler göreceğimiz kesin.

Realme Band2’nin tanıtım tarihi henüz açıklanmadı, fakat bilekliğin  Bluetooth SIG sertifikasında görünmesi çok yakında piyasaya sürüleceğini onaylıyor. Sertifika bilgilerinde bilekliğin sadece Bluettoth 5.2 bağlantı standardına sahip olacağının bilgisine yer veriliyor. Diğer bazı özellikler daha önceki sızıntılarda zaten karşımıza çıktı.

Realme Band modelinde 0.96 inç büyüklüğünde bir ekrana yer veren marka, söz konusu Band2 olduğunda ise bu ekranı 1.4 inç seviyesine çıkaracak. LCD ekranla birlikte gelecek olan akıllı bileklikte büyüyen ekranla birlikte çok sayıda saat arayüzü sisteme dahil edilecektir.

Realme Band2 45,9 x 26,6 x 12.1 mm ebatlarında be ve orijinal Realme Band’e kıyasla daha kalın bir gövdeye sahip gibi görünüyor. Akıllı bilekliğin genel görünümü itibariyle Huawei Band 6’ya benzediğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Tanıtıldıktan kısa bir süre sonra Türkiye’de satışa sunulacak akıllı bilekliğin fiyatı büyüyen ekran ve gelişen özelliklerle birlikte bir miktar artacaktır. Ancak Realme Band2’nin Xiaomi Mi Band 6’dan pahalı olacağını düşünmüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu