Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMWCNothing

Nothing Phone (2) İşlemcisi Yanlışlıkla Sızdırıldı

Qualcomm Genel Müdürü’nün yapmış olduğu bir paylaşım ile Nothing Phone (2) modelinin işlemcisi ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde sona eren Mobil Dünya Kongresi 2023 etkinliğinde Nothing markasının CEO’su ve kurucu ortağı olan Carl Pei yeni telefonu hakkında bazı açıklamalarda bulunmuştu. Açıklamasında telefonun Qualcomm’un amiral gemisi işlemcilerinden birisi ile güçlendirileceğini belirtmişti ancak hangi işlemci olduğunu açıklamamıştı. Bu açıklamanın ardından akla ilk gelen Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ve Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcilerinden birisi ile güçlendirileceği düşünüldü ve düşünceler doğru çıktı.

Qualcomm’un Bilgi İşlem ve XR Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü olan Alex Katouzian geçtiğimiz günlerde Linkedin’de MWC 2023’te Carl Pei ile olan görselini paylaşarak “Carl Pei ve Nothing Ekibi’ni Phone2’nin #snapdragon 8+ Gen1 ile piyasaya sürülmesinden dolayı tebrik ederiz. Daha birçok ürün işbirliğini dört gözle bekliyoruz.” açıklamasını yazdı. Ancak daha sonrasında açıklamayı düzenleyerek “snapdragon 8+ Gen1” ibaresini kaldırarak “8 serisi” olarak düzeltti.

Nothing Phone (2) İşlemci

Nothing Phone (2) modeline dair başka bir açıklama yapılmadı. Fakat yakın zamanlı bir sızıntıda telefonun A065 model numarasına sahip olduğu, 12 GB RAM, sanal RAM ve 256 GB depolama donatıldığını gösterdi. 5.000 mAh büyüklüğünde pil ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekranın ikinci nesil telefonda da olması bekleniyor. Merak edilen arka bölümdeki LED aydınlatmaların bu defa nasıl konumlandırılacağı.

İlginizi Çekebilir: Nothing Phone (1) Çakması MWC 2023’te Carl Pei’nin Elinde

Henüz net bir tarih olmasa da telefon kendinden bahsettirmeye başladığına göre ilerleyen günlerde telefon hakkında daha fazla sızıntı ve resmi açıklamalara kavuşmayı bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu