Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Fold 4 Kamera İyileştirmeleri ile Gelecek

Samsung, bu yıl içinde Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Birkaç gün önce, ekran ve boyutlarla ilgili bilgilerle birlikte katlanabilir telefonun tasarımını gösteren bazı görüntüler görmüştük. Sızıntıları ile ünlü Ice Universe’den gelen son bilgi, yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold4’ün kamera özelliklerini gösteriyor. Öyleyse cihazın kameralar açısından neler sunacağına yakından bakalım.

Galaxy Z Fold 4 kamera konusunda canavar olacak

Ice Universe’den bir tweet’e göre, Samsung Galaxy Z Fold4, 50MP ana kamera, 12MP ultra geniş sensör ve yakınlaştırma yetenekleri için 12MP 3x optik telefoto lensten oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Hatırlatmak gerekirse, Z Fold3, 2X optik yakınlaştırmalı telefoto kamera da dahil olmak üzere üçlü 12 MP arka kameraya sahip.

Sızıntı yapan kişi ayrıca katlanabilirdeki 3x zoom lensin S22 Ultra’dan bile daha güçlü olan “şimdiye kadarki en güçlü 3x kamera” olacağını iddia ediyor. Bu heyecan verici ve güçlü bir iddia. Bu nedenle, cihazın telefoto lensinde bazı yeni teknolojileri görebiliriz.

Önceki sızıntılar, Galaxy Z Fold4’ün 7,6 inç 23:9 en boy oranlı katlanabilir AMOLED ekrana, 6,2 inç kapak ekranına, Snapdragon 8 Gen 1+ yonga seti tarafından destekleneceğine ve 25W hızlı şarj desteği olan 4400mAh pile sahip olacağını gösteriyor.

Galaxy Z Fold 4
Galaxy Z Fold4

Katlanabilir telefon alanında lider isimlerden olan Samsung’un yeni modellerini bu yıl tanıtması bekleniyor. Fiyat konusunda ise zam olmayacağı gibi indirim de olmayacak. Yine 1.500 dolar ve 2.000 dolar fiyat banından satışa sunulacak olan bu katlanabilir telefonlar bakalım kurların son yükselişinden sonra Türkiye pazarına giriş yapacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu