Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO, SuperVOOC 3.0 şarj teknolojisini tanıtacak! Kaç Watt dediniz?

Hızlı şarj konusunda dünyanın en başarılı şirketi OPPO, yeni SuperVOOC 3.0 teknolojisini piyasaya süreceği tarihi açıkladı! Kaç Watt dedin reis?

Birçok şirketin gereksiz savaşlarına nazaran, kullanıcıların işine en çok yarayacak savaş şüphesiz hızlı şarj savaşları olacaktır. Bu sebeple birçok şirket son yıllarda kendi şarj teknolojisini hayata geçirerek rakiplerinin önüne geçmeye çalışıyor, bir nevi rakiplerine savaş açıyor. Bu konu da da en başarılı şirket olan OPPO, SuperVOOC teknolojisi ile hızlı şarj tarafında adeta çığır açıyor. Son olarak SuperVOOC 2.0 ile 65W‘a kadar hızlı şarj desteği sunan şirket, yaklaşık 30 dakikada cihazlarını şarj edebiliyordu. İşte bu OPPO, şimdi de bu süreyi daha da düşürecek olan SuperVOOC 3.0 teknolojisini tanıtacağı tarihi açıkladı.

Kendi sistemini ortaya koyan ve bundan öncesinde 65W hızlı şarj desteğini orta-üst seviye cihazlarında bulunduran Çin merkezli OPPO, Weibo‘da yaptığı açıklama ile birçok insanı heyecanlandırdı. Öyle ki şirket, yaptığı açıklama ile yeni SuperVOOC 3.0 teknolojisini 2021‘de tanıtacağını açıkladı. Aynı zamanda bu teknoloji ile cihazları 80W‘a kadar şarj edeceğini, bu sayede de SuperVOOC 2‘nin 65W hızlı şarjından çok daha performanslı bir şarj deneyimini kullanıcılarına sunacağını belirtti.

SuperVOOC 3.0 ile 80W’a kadar hızlı şarj desteği sunacak olan OPPO, bu sayede 20 dakika gibi kısa bir sürede yeni cihazlarını şarj edebilecek. Bu sayede diğer akıllı telefon üreticilerinden çok daha başarılı ve kullanıcı dostu olacak olan OPPO, hızlı şarj savaşlarındaki zaferini tazeleyecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu