Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Kolları Tekrardan Sıvadı Şimdi de Galaxy M62 geliyor


Orta sınıf ürün gamını sürekli olarak genişleten Samsung, şimdi de 256GB’lı Galaxy M62 modeli üzerine çalışmaya başladı. İşte ilk detaylar;

Mobil sektörün en çok telefon üreten şirketlerinden Samsung; amiral gemisinin yanı sıra, orta sınıf cihazlarıyla da bir hayli yakından ilgileniyor. Geçtiğimiz yıl orta segment modeli Galaxy M51 ile satış rekorları kıran Koreli üretici, şimdi de yeni Galaxy M62 modeli ile bu seriyi devam ettirecek. Ancak M62, önceki modellere nazaran daha güçlü bir yapılandırma ve yüksek fiyat etiketi ile gelecek.

Hatırlarsınız Samsung’un 2019 yılında piyasaya sürdüğü M40 modeli, fiyatı ile ”M”serisinin en pahalı telefonlarından biri oldu. Bu cihaz, serideki diğer modellere nazaran; LCD ekran ve Snapdragon 675 yonga seti ile güçlendirilmişti. Bunun yanı sıra Samsung, M40’ı bazı pazarlarda M60 olarak da satışa sunmuştu.

Daha sonra Samsung, bu yıl piyasaya sürdüğü M51 modeli ile, ”M’‘serisinin en pahalı telefon modelini güncelledi. Orta segmente göre yüksek bir fiyat ile gelen Galaxy M51; Snapdragon 730G yonga setinden güç alıyor ve 7.000 mAh’de devasa bir batarya ile destekleniyordu. Bunun yanı sıra M51, M40’a nazaran LCD yerine AMOLED bir ekran ile donatıldı.

Şimdi ise Koreli üretici, M serisinin en pahalı yeni modeli üzerine çalışıyor. Sammobile’nin raporlarına göre Samsung; SMM625F model numaralı Galaxy M62’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Raporlara göre M62, 256GB’lık dahili depolaması ile önceki modellerine kıyasla bir ilki gerçekleştirecek. Buna ek olarak cihaz; A52 ve A72‘nin bazı özelliklerini de kopyalayacak. Örneğin 7.000 mAh’lik batarya ve Qualcomm işlemci ile gibi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu