Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMobirollerOPPOSosyal MedyaTecno MobileTeknolojiXiaomiYoutube

OPPO’da büyük şok!!! Brian Shen şirketten ayrılıyor. Peki neden?


OPPO’nun en gözde isimlerinden biri olan, şirketin başarısını en üst noktalara kadar getiren Brian Shen, sağlık sorunları nedeniyle işi bırakıyor

Çinli teknoloji devi OPPO‘nun Avrupa’daki başarısı kuşkusuz tartışılmaz. Peki biliyor musunuz, bu başarının arkasında kim var? Biz söyleyelim. Tabi ki de, Brian Shen var. Bugüne kadar Find serisinin yanı sıra,  Real ve Ulike telefonlarının arkasındaki tek kişi! Ancak,  OPPO ailesi bugün, güne büyük bir şok ile uyandı. Başarılı iş adamı Brian Shen, Weibo‘dan yaptığı açıklama ile işini bırakacağını duyurdu. Bunca zamana dek her Twetin’de yeni telefonları için spoiler veren kişinin bugün ayrılık açıklaması herkesi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı doğrusu. Peki Shen, işi neden bırakıyor?

OPPO’nun Global pazarlama müdürü Brian Shen‘in yaptığı açıklamaya göre, işi bırakmasının sebebi tamamen sağlık sorunlarından kaynaklanıyor. Ancak, Shen OPPO’yu her zaman desteklemeye  devam edeceğini ve şirketin popülerliğini geliştirmek için elinden gelen her şey yapacağını da sözlerinin sonuna ekledi.

Bu yaşanan üzücü olayın ardından OPPO‘da harekete geçti ve göreve bugünden itibaren Liu Li’yi getirdiğini açıkladı. Ayrıca bugün mesaiye başlayan Liu‘nin işi de epey zor. Şu zor günlerde o da Find X2 serisini mevcut planlarını üstüne alacak ve COVİD-19‘un getirdiği tüm zorlukları da aşmak zorunda kalacak.

Sizler Shen Yire’nin ayrılma kararını nasıl buluyorsunuz? OPPO sizce çok etkilenecek mi? Yorumlarda belirtiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu