Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme severlere müjde!!! C3 tanıtım tarihi belli oldu.

Son zamanlarda akıllı telefon piyasını çalkalayan Realme yeni telefonları ile ortalığı karıştırmaya geliyor. Şirket yeni telefonu C3 için tarih verdi.

Bildiğiniz üzere Realme’nin C serisi modelleri çok uygun fiyata satıldığı için şirketin en popüler akıllı telefonlardan biri. Bu seride şuana kadar sadece iki telefon piyasaya çıkarıldı. Bunlar Realme C1 ve Realme C2. Şirket aileye yeni bir üye daha eklemeye karar verdi ve bugün de yeni cihazı Realme C3 için tarih verdi.

Çinli şirket yeni modeli C3’ü  6 Şubatta tanıtacak.

Realme C2, çift kamera, su damlası çentikli  ekran, 4.000mAh pil, Helio P22 sekiz çekirdekli işlemciye sahip ve bu yüzden Hindistan’da 6.000 Rs civarında bir fiyata alabileceğiniz en iyi telefonlardan biri. Realme C3, yukarıdaki resimde gösterildiği gibi, bir dewdrop çentiği ve arkada çift kamera ile geliyor. Ayrıca Realme arka panel de değişikliğe gitmiş gibi görünüyor.

 

Cihazın diğer teknik özelliklerine gelecek olursak,5,000mAh pil, 12 Megapiksel f / 1.8 sensörüne sahip çift kamera, Corning Gorilla Glass ve 6,5 inçlik ekran ile gelmekte. Ayrıca bazı kamera özellikleri arasında,Chroma Boost, Ağır çekim video, HDR Modu vb. özellikler de mevcut. Ayrıca Realme, MediaTek’in bütçe dostu telefonları için yakın zamanda tanıttığı,  Helio G70 SOC ile pazara sunulacak.

2GHz hızlandırılmış ARM Cortex-A75 çekirdek ve ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan sekiz çekirdekli bir CPU bulunmaktadır.GPU, maksimum 820MHz frekansıyla Arm Mali-G52 2EEMC2‘ye sahip. Daha iyi oyun performansı için “MediaTek HyperEngine” teknolojiside bu telefonda mevcut.

Son olarak C3 iki depolama seçeneğiyle gelecek. 3GB + 32GB ve 4GB + 64GB.

Bakalım Realme 6 Şubatta tanıtacağı telefondan istediği satışları elde edebilecek mi? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu