Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriPOCOTeknolojiXiaomi

POCO X6 Pro 5G’nin Akıllara Durgunluk Veren AnTuTu Puanı Açıklandı

POCO markasının merakla beklenen akıllı telefonu X6 Pro 5G, AnTuTu puanıyla görenleri hayretlere düşürüyor.

POCO X6 5G serisi akıllı telefonlar 11 Ocak’ta dünya çapında tanıtılacak. Seride X6 ve X6 Pro şeklinde iki modelin yer alacağı zaten onaylandı. Ayrıca her iki modelin önümüzdeki haftalarda Türkiye’de satışa sunulmasını bekliyoruz.
Duyuru tarihi yaklaşırken POCO X6 serisi hakkında daha fazla bilgiye sahip oluyoruz. Bunlardan bazıları sızıntı şeklinde bazıları ise bizzat POCO tarafından açıklanmakta. Marka son olarak POCO X6 Pro’nun rakiplerine korku veren AnTuTu puanını açıkladı.

Poco X6 Pro 5G AntuTu Puanı Yok Artık Dedirtti!

POCO’nun resmi X hesabı üzerinden yayınlanan bir teaser’a göre POCO X6 Pro, 1.464.228 gibi akıllara durgunluk veren bir AnTuTu puanına ulaştı. Bildiğimiz gibi POCO X6 Pro, şu anda AnTuTu’da 1,4 milyondan fazla puanla en iyi performans gösteren orta sınıf akıllı telefon Redmi K70E’nin yeniden markalanmış hali olacak. Ancak görünüşe bakılırsa Çin versiyonundan daha yüksek bir skor ortaya koyuyor. Bu de telefonda daha büyük bir soğutma sisteminin yer alacağı anlamına gelebilir. Yeri gelmişken belirtelim POCO X6 Pro’nun işlemci biriminde MediaTek Dimensity 8300-Ultra yer alacak.

Poco X6 Pro AnTuTu

Bunun dışında marka, yakın zamanda POCO X6 Pro’nun Xiaomi’nin Android 14 tabanlı HyperOS işletim sistemiyle piyasaya sürülen ilk cihazı olacağını da doğruladı.
Bunun dışında yakın zamanda yapılan bir Amazon listesi, cihazla ilgili bazı önemli ayrıntıları ortaya çıkardı. Listeye göre POCO X6 Pro, 120Hz yenileme hızına ve 1,5K çözünürlüğe sahip 6,7 inç LTPS AMOLED ekranla gelecek. Akıllı telefon, 8MP ultra geniş ve 2MP makro lenslerle tamamlanan 64MP OIS özellikli bir birinci kameraya sahip olacak. Cihazın 67W hızlı şarjı destekleyen sağlam 5.000mAh batarya ile donatılması bekleniyor.

Vivo Watch 3 Şimdi Fazlasıyla Kışkırtıcı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu