Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi MIUI 13 Güncellemesi İçin Çok Beklemeyeceğiz, İşte Tarih…

Xiaomi MIUI 13 güncellemesinin şirket bünyesinde test edildiği artık sır değil ve ilk kez yeni sürüm hakkında bir tarih verildi.

Xiaomi MIUI 13 sürümünü şirket içerisinde test çalışmalarını sürdürüyor. Kısa süre önce ekran görüntüleri sızdırılan MIUI 13 hakkında, son gelişmeler sonrası ilk kez bir tarih verildi. Kıdemli bir Xiaomi yöneticisi dahili olarak test çalışmaları devam eden MIUI13’ün ağustos ayında yayınlanacağını yönünde açıklamalarda bulundu. Güncelleme için net bir tarih yok, fakat ağustos ayının ikinci yarısı olması muhtemel görünüyor.

Xiaomi MIUI 13 ilk kez Mi Mix 4’te yer alacak

MIUI 13 sürümüyle çıkış yapacak ilk telefonun Mi Mix 4 olması bekleniyor. Hem zaten bu telefonun tanıtım tarihi için ağustos sonu ya da eylül ayı işaret ediliyor. Xiaomi halihazırda Android 12 çalışmalarını yürütmekte ve Snapdragon 888 işlemcili telefonları için beta sürecinin başlatmış durumda. Android 12 ve MIUI 13 birlikte mi sunulur bu gelişme de henüz net değil.

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi, MIUI 12 sürümünü geçen yıl nisan ayında duyurdu. MIUI 12 sonrası sistemi daha kararlı bir hale getirmek için MIUI 12.5 güncellemesi yayınlansa da şu ana kadarki gelişmeler durumun tam tersini yani MIUI 12.5’in birçok sorunu beraberinde getirdiğini gösteriyor. Tüm bu sorunları aşmak ve uzun yıllardır irili ufaklı hatalar nedeniyle arayüz noktasında eleştirilen Xiaomi’nin MIUI 13’ü bir an önce sorunsuz bir şekilde yayınlaması gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu